ברוכה הבאה אמא טריה
דוקא בנושא של מיגרנות יש לרפואה המשלימה הצלחה מרובה בריפוי מוחלט - אני מכירה אנשים , כולל אני עצמי, שסבלו ממיגרנות והצליחו להפרד מהם לחלוטין. אלא מה? שאני לא יודעת להגדיר לך דרך אחת סלולה לטיפול במיגרנות שמתאימה לכולם. יש אנשים שה"מיגרנות" שלהם בכלל לא היו מיגרנה(שנובעת מתגובה של כלי הדם) אלא כאבי ראש חזקים וחוזרים שנבעו מטריגרים בשרירים שלחצו על אספקת כלי הדם לראש ו/או על עצבים שמובילים לראש. ואז במטה קסם של מס' טיפולים אצל מעסה רפואי בכיר הם נפטרו מסבל של שנים. יש אנשים עם בעיה דומה שקשורה לפיזיולוגיה ונפטרו מכאבי ראש או מיגרנות באמצעות דיקור סיני. יש אנשים שהמיגרנות אצלם בכלל נבעה מרגישות למזונות מסויימים - והמנעות ממזונות אלו פטרה אותם מהצרה (ולמרות מה שתקראי באינטרנט ותשמעי מיועצים שטחיים בבתי טבע , לא אצל כולם זה דוקא גבינה צהובה, שוקולד , תפוזים או חלב - כשאני סבלתי ממיגרנות אחד הדברים שמאד הקל עלי היה דוקא מיץ תפוזים, שאצל אחרים הוא ידוע כגורם למיגרנות). ולפעמים הבעיה מתחילה ממתח או מאיזון של מערכות פנימיות, ואז הפתרון הוא בכלל בטיפול עומק בשיטות כמו רפלקסולוגיה או דיקור. לכן, אני מאד ממליצה שתתחילי את הדרך שלך בהתבוננות בעצמך, לראות עם את מצליחה לחשוב על כיוון שנראה לך מתאים לך מבחינת המקור אצלך, לחפש בסביבתך מטפלים טובים ומנוסים, ולהתחיל בדרך של אבחון וטיפול - ורק צריך סבלנות כי לפעמים בטיפול קסום אחד , מגלים מה הבעיה אצלך וכהרף עין הכל נעלם, אבל לפעמים צריך לנסות כמה אפשרויות לפני שועלים על הנכונה.