טיפול בכוויה

the new girl232

New member
טיפול בכוויה

לא מזמן נדבקתי בפטריה מחתול והלכתי לרופא עור הוא נתן לי משחה ששרפה לי את העור ממש טיפלה בפטריה אבל עשתה לי כוויה ממש רצינית יש איזו תרופת סבתא שאולי איכשהו תעלים את הסימן הנוראי הזה שישנו?

ה מוזה

New member
שאלה להבהרה

את מתכוונת שבעצם עכשיו זו לא כוויה אלא בעצם כתם עור שאותו את מבקשת להעלים ? או שזו כוויה ככל כוויה ,אדום שורף וכו'?

../images/Emo4.gif צר לי לשמוע...

איני מכירה טיפולים הצריכים לגרום לכוויה כמו שאת מתארת - לעור. רפאנו מכאוב במכאוב??? ועוד כוויה ?? אם אכן נגרמה כוויה זו כוויה כימית מהמשחה שניתנה לך, ואולי רצוי לחזור ל"רופא" ולהראות לו למה גרם הטיפול. באשר לטיפול במקום עצמו? האם הפטריה כבר חלפה? האם הזהום חלף? האם את עדיין משתמשת במישחה?

the new girl232

New member
........

זה באמת היה דיי מוזר חבל שהתעצלתי באמת ולא חזרתי לרופא המשחה הייתה מוזרה כזאת שהייתי צריכה לשים אותה ויום אחריי לשייף את זה (המשייף הגיע יחד עם המשחה) ואז לקלף את זה וכשקילפתי את זה לפעמים זה ממש שרף וכאב אחרי אז נתתי לעור להתיבש ושוב זה חזר חלילה בדקתי את זה בהוראות של המשחה ורשמו שכך זה צריך להיות (הרופא אמר את אותו הדבר) קיצור אחרי שבועיים סיימתי את הטיפול הזה אם בהתחלה הפטריה היתה נראת כמו כווית סיגריה עכשיו היא יותר גדולה ומסיבית אבל כבר יבש ורק סימן נשאר השאלה היא אם יש איזה משהו שאפשר להעלים את הכתם שנשאר לי מזה

למעלה