טיפול בכביסה

tamird12

New member
ניקוי חולצות תחת בית השחי

בני שם בבית השחי ג'ל למניחת ריחות , אך ג'ל זה נידבק לחולצה ואינו יוצא בכביסה ונוצר היצטברות של גל על החולצה וכאילו שהחולצה חומדת להישבר ,איך אני יכולה לנקות את הג'ל מהחולצה תודה וחג שמח נחמה דיין

שמעתי שחומץ עוזר...

תנסי להשרות בחומץ ואחר כך לכבס כרגיל. חוצמזה, תבקשי מהבן שלך לנסות לחכות עד שהדאודורנט מתייבש, לפני שהוא לובש את החולצה.זה יעזור קצת...

malka3

New member
../images/Emo18.gif בעייה בזהות...

שימי לב לכרטיס מופיע כזכר...

נועית10

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטיפים להורדת כתמי דיאורדורנט

מצרפת לך קישור עם טיפים איך להוריד כתמי דיאורדורנט מהבגדים. בהצלחה

מירב 007

New member
טיפול בכביסה

אשמח לטיפים /עזרה בנושא כביסה. איך מסירים ריח של זיעה מחולצות? (מכונת כביסה עם אבקה ומרכך לא עוזרות)

I Was Hoping

New member
אומרים

שחומץ או אבקת סודה לשתיה במריחה מקומית עוזרים. לא ניסיתי, אבל להזיק זה לא יכול להזיק, והרבה המליצו עליהם.

נועית10

New member
../images/Emo41.gifהסרת ריח זיעה מחולצות

במקום מרכך כביסה להוסיף לאבקת הכביסה כוס חומץ הדרים פשוט . ריח הזיעה נעלם והכביסה יוצאת רכה ונעימה למרות שכובסה ללא מרכך כביסה. בקייץ מומלץ ללבוש בגדים מבדים 100% כותנה ופחות סינטטים, הסנטטיים סופגים יותר זיעה ופחות נעים בטמפרטורות גבוהות. או לפחות ללבוש 50% כותנה והשאר לא משנה 50% מסוג אחר. כמו כן, המלצה נוספת ע"מ למנוע זיעה אפשר להשתמש בדיאורדורט משחה של חלאבין שהוא מעולה לימי הקייץ או דיאורדורנטים שיש בהם פחות אלכהול והם במשחה או ג'ל ולא בספריי. בהצלחה.

מירב 007

New member
תודה, האם זה חייה להיות חומץ

הדרים ? כי קניתי חומץ טבעי ולא רשום שזה חומץ הדרים. האם זה לא יעבוד?

נועית10

New member
וואוו לגבי זה אין לי מושג,תנסי להחליף בסופר.

תנסי להחליף לחומץ הדרים. לדעתי לא כדאי לקחת את הצאנס כי הבנתי שחומץ הדרים זה מה שמומלץ.

חיה ב

New member
אני משתמשת בחומץ סינטטי - שקוף כמים

קונה בקבוק של 4 ליטר ב-6-8 שח. שומרת ליד מכונת הכביסה ושופכת למיכל המרכך כל מכונה. 1. זה מנקה מאבנית את המכונה באופן קבוע כל פעם. 2. זה מרכך את הכביסה. 3. משמר את הצבעים של הכביסה הצבעונית. 4. זול בהרבה מהמרכך - רק בלי הריח אפשר לשים כמה טיפות בושם זול

למעלה