טיפול בטראומה
כבר המון, המון פעמים אני משבחת מעל גבי פורום זה את השיטה לטיפול בטראומה EMDR בין היתר בגלל שההומאופתית שלי טענה שמצב הטראומה בו היתי מנע את הצלחת הטיפולים .. כשאני יצאתי מהפגישה השניה אצל הפסיכולוג שטיפל בי בשיטה הזו אז הכרתי את בעלי...מקץ 4 חודשים התחתנו ובחתונה ישבו בשולחן אחד אותו פסיכולוג וההומאופתית שלי ומסתבר שהם הכירו עוד מקודם
אז למי שמסתקרן לקורא פרטים על השיטה מצאתי אתר חדש שכותב עליה http://www.macom.org.il/emdr.asp לדעתי הרבה אנשים סובלים מטראומות בין אם קטנות ובין אם רציניות וזה מפריע לאיכות החיים שלהם טראומה יכולה להיות להורים לילדים היפר אקטיביים שפיתחו פחד לא נורמלי מצילצול הטלפון שמא זו שוב המורה של הילד וטראומה יכולה להיות ממקום בו עבר האדם תאונת דרכים ואפילו טראומה ממסגרות, טראומה שנגרמת לתלמידים דיסלקטיים שסבלו סבל גדול בבית הספר . וגם טראומה יכולה להיגרם לגבר שתפס את אישתו עם אחר ועד שלא יטפל בטראומה הוא לא יבטח באיש יותר. בקיצור לא חסרות טראומות ... (עכשיו אני בעצמי אלך לקרוא את האתר הזה )
כבר המון, המון פעמים אני משבחת מעל גבי פורום זה את השיטה לטיפול בטראומה EMDR בין היתר בגלל שההומאופתית שלי טענה שמצב הטראומה בו היתי מנע את הצלחת הטיפולים .. כשאני יצאתי מהפגישה השניה אצל הפסיכולוג שטיפל בי בשיטה הזו אז הכרתי את בעלי...מקץ 4 חודשים התחתנו ובחתונה ישבו בשולחן אחד אותו פסיכולוג וההומאופתית שלי ומסתבר שהם הכירו עוד מקודם