טיפול בטראגוס

טיפול בטראגוס

הי לכולם,
עשיתי טראגוס לפני כמה שעות ונאמר לי לשטוף את האיזור 4-5 פעמים ביום בסבון ומים. פעמיים בשבוע לשטוף במי מלח וחמישה ימים לשים משחה (סינטומיצין 5%) פעם ביום.
ראיתי באתרים מסויימים על המלצות אחרות לטיפול ובלי שום קשר די הסתבכתי עם הסבון אני מפחדת שאני לא אצליח להוריד אותו לגמרי.
האם אתם ממליצים לחטא בשיטה הזאת או שיש שיטה אחרת מומלצת יותר?
תודה

CB600F

New member
קודם כל תתחדשי לך :)

שמעתי כמעט כל מיני שיטות במהלך חיי אך כזו שיטה הזויה לא יצא לי לשמוע כבר שנים ... :/
4-5 פעמים ביום עם סבון ? איזה סבון ? ,אם כבר סבון אז מומלץ "דרמקס" סבון אנטיבקטרייאלי שבעזרת מקל אוזניים אפשר לנקות ואח"כ לשטוף עם מים .. אך מספיק 2-3 פעמים ביום ..
רק פעמיים בשבוע במיי מלח ? אם כבר הכנת מיי מלח והחלטת לאמץ את השיטה הזו אז כמו הדרמקס 2-3 פעמים ביום .
לשים סינטומצין 5% ? ועוד פעם ביום ?. זו משחה שניתנת אך ורק במרשם רופא לאחר שרופא ייראה אותך . מגיעים אליה אך ורק אם יש דלקת {אינפקציה } ואין דרך אחרת אלה טיפול אנטיביוטי ..
לשורה תחתונה , לא הייתי חוזר לאותו סטודיו :/

טיפול מומלץ : 1} 2-3 פעמים ביום מיי מלח {בעזרת מקל אוזניים או צמר גפן } , לא לשכוח לאחר מכן לשטוף במים ..
2} אם כבר משחה אז "ויטה מרפן " , פעמיים ביום .
3} תמיד אפשר להוסיף גם "דרמקס" {סבון }
מה שלא יהיה מומלץ לא לגעת בכלל בעגיל עצמו , חוץ מבזמן הטיפולים ..
ולגביי זמן ההחלמה , מדובר על עגיל בסחוס. זמן החלמה של כמה חודשים ..
החלמה מהירה .. :)

edenaharonian

New member
תודה רבה!

אאז באמת קודם כל תודה רבה.
את האמת שהסטודיו מאד מוכר(הבנצי שאסור לי לציין שמות)
מבחינת המשחה השגתי מרשם מהרופא והבנתי שהרבה השתמשו בה כדי למנוע היווצרות דלקת עתידית.

CB600F

New member
על לא דבר ..

זה שהסטודיו מוכר לא אומר שהוא טוב , לאור הנחיות הטיפול שניתנו לך אני אישית לא הייתי מתקרב לשם לעולם ...

לשים משחה אנטיביוטית זה לא מונע דלקת בעתיד להיפך אם חס וחלילה תיהיה לך בעתיד דלקת למרות ששמת את המשחה אז החיידקים כבר יהיו חסינים ואז המשחה לא תעזור ברגע שבאמת תצטרכי אותה .. הטיפול שרשמתי לך מקודם אמור למנוע היווצרות של דלקת .. :)

ozshomer

New member

למעלה