טיפול בטיקים

טיפול בטיקים

מידי יום אני יושבת וקוראת תגובות / הערות של חברי הפורום, בכמה מההודעות מופיע התייחסות לגבי החרפת טיקים אצל ילדים, גם לבני בן ה 9 הייתה החרפה של טיקים פניתי לנוירולוג שנתן לי טיפות בשם: הלדול 2 מ"ג, (2 טיפות פעמיים ביום) הוא אמר שתוך שבועיים הטיקים ייעלמו, אגיד לכם משהו, הם נעלמו תוך שבוע, לא מיצמוצים ולא קולות משונים. תבדקו עם הרופא שלכם שווה לנסות.

ש ל י ק

New member
ברוכה המצטרפת לפורום

באופן אישי לא התנסנו עם הלידול, יש בינינו כאלה שבהחלט נוטלים הלידול להפחתת הטיקים וזה עוזר להם, ויש כאלה שזה לא טוב להם בגלל כל מיני תופעות לוואי, כמו כל כדור בעצם שניתן לטיקים או תסמינים אחרים של הטוראט..... שמחה לשמוע שזה עוזר לכם שזה ימשך תמיד

השגיא

New member
ילדי האינדיגו שלום

תודה על ההצעה והרשי לי לספר לך משהו. כשאיבחנתי שלבני יש טוראט, (לפני כ-3 שנים), פניתי לרופא המשפחה ע"מ שיפנה אותי לאן שצריך. שאלתי אותו אם יש תרופה לטוראט והוא נתן לי שם של נוירולוגית ואמר: "בטח, נותנים הלידול ואין שום בעיה, אני מכיר עשרות אנשים שחיים עם זה". מאז נתקלתי בכמה רופאים כפי שאת יכולה לתאר, רובם כולל הנוירולוגית שאליה הופניתי, לא הבינו כלום בטוראט. ומזלי, ואני גאה להדגיש זאת שוב, שבת שבע גרניט כוונה אותי בהתחלה כי בלעדיה ללא ספק הייתי מוציאה המון כספים בכיוונים לא נכונים! מאז גם הספקתי להכיר, (לא באופן אישי אלא דרך חברי העמותה שאני מכירה), את רוב התרופות שנותנים לטוראט. חלקן עזרו, חלקן עזרו רק בהתחלה, חלקן כמעט וגרמו נזקים בילתי הפיכים... כולל ובעיקר ההלידול) אני לא מכירה את הרופא שרשם לכם טיפות הלידול. אני מקווה בכל ליבי שהתרופה תמשיך לעזור לכם.. אבל את לא באמת חושבת שזו איזו בשורה חדשה שאף אחד מחברי הפורום עוד לא ניסה, נכון?? גלית

חגית35

New member
מצחיק משהו... בטח שאנו יודעים מה זה

ויודעים אפילו קצת יותר ממה זה... ועוד כמה עשרות מה זה למינהם ממשפחת התרופות ברוכה הבאה לכאן! צחקתי, כי באמת שזה לא חדש לנו לדבר על תרופה ובטח שלא האלידול. אני מניחה מדברייך שלך זה חדש ונראה לך כקסם ופלא. לא שאני מפקפקת זו תרופה מאוד חזקה. אבל לא לכולם היא טובה או מתאימה ותלוי מה המחיר לטווח הארוך של תופעות לוואי. הבן שלי משתמש כרגע בתרופה מהמשפחה שלה, אחרי שעבר כמה וכמה תרופות שלא עזרו לו. חשוב לי לשאול אותך האם קיבלת הסברים על התרופה? תופעות לוואי?- יש כמה לא פשוטות ולכן חשוב לדעת ולעקוב גם אחר נושא הלב. מי הרופא? בפורום הזה מדברים ודנים לא אחת על תרופות ובטח שעל האלידול כפי שהבנת בוודאי.

למעלה