טיפול בחרדות

אילת 55

New member
טיפול בחרדות

רציתי לשאול האם לרפלקסולוגיה יש דרך לטפל בהתקפי חרדה תודה...

*g99

New member
היי אילת,

בעיקרון רפלקסולוגיה עובדת על כל המערכת ומנקה את כל הרעלים ממנה. אין שום סיבה שטיפול בהתקפי בחרדה לא יעזור.

avorly

New member
אילת55 שלום,

רפלקסולוגיה, כמעט כמו כל רפואוה משלימה אחרת, יכולה לעזור בהרבה תחומים, כיוון שהטיפול הוא באדם ולא במחלה. זהו דבר חשוב מאוד לזכור
התקפי חרדה, לדומא, יכולים לבוא אצל אנשים שונים מסיבות שונות; אצל אחד הם יכולים לבוא מעודף רעלים בגוף ואצל השני מחולשה אנרגטית בגוף, ואילו אצל השלישי יתכן אפילו מעודף אנרגיה שתקועה במקום אחד. בכל מקרה, כדאי לפנות לרפלקסולוג או מטפל ברפואה המשלימה שלמד כמה שיטות שונות.

אילת 55

New member
ועכשיו תכל'ס........

תודה לעונים לי. ועכשיו לתכל'ס האם ללכת לטיפול במכבי טבעי או שעדיף להשקיע בטיפולים אצל גורם פרטי. וחץ מזה מישהו במקרה יוגע עלויות של 2 הטיפולים?? תודה

angelici

New member
לא ממש חשוב איפה לטפל,,העיקר לטפל

בהקשר לעלויות אם את חברת מכבי זהב יש לך הנחה מסוימת אך משך הטיפול קצר יותר מטיפול פרטי. וטיפ קטן הייתי מציאה לשלב את הטיפול הרפלקסולוגי בטיפול גוף מרגיע. בהצלחה אור ואהבה

avorly

New member
העלות בקופות השונות-

הרבה יותר יקרה ממטפל/ת פרטי/ת אם עושים חישוב לפי עלות ביחס לזמן טיפול. כמו-כן, בקופות נדרשים לשלם מראש על כל סדרת הטיפולים. שווה לבדוק לפני שמתחילים סדרת טיפולים.

*g99

New member
כפי שענו לך,

לא ממש חשוב לאיזה מטפל תלכי,העיקר שתקבלי טיפול טוב. שרותי "מכבי" בהחלט טובים,מניסיון אישי כמטופלת וכתלמידה של "מכבי". בהצלחה

שלי123

New member
טיפול בחרדות

כן בהחלט, לרפלקסולוגיה יש מענה לחרדות ופחדים. תחילה אנו מאתרים את הגורם לחרדות ומטפלים בהתאם ובד"כ בהצלחה מרובה. בהצלחה, נומי רפלקסולוגית בכירה.

שלי123

New member
טיפול בחרדות

כן בהחלט, לרפלקסולוגיה יש מענה לחרדות ופחדים. תחילה אנו מאתרים את הגורם לחרדות ומטפלים בהתאם ובד"כ בהצלחה מרובה. בהצלחה, נומי רפלקסולוגית בכירה.

למעלה