טיפול בהיפנוזה?

saroba

New member
טיפול בהיפנוזה?

שלום לכולם, לאחרונה שמעתי על טיפול בהיפנוזה על-מנת לרפא גימגום. האם מישהו ניסה/בירר את הנושא? בברכה, איציק

ali052

New member
אני מכיר מישהו שעשה טיפול בהיפנוזה אצל..

אני מכיר מישהו שעשה טיפול בהיפנוזה אצל האדם היידוע - אורן זריף -לטיפול בגימגום ע''י היפנוזה וזה לא עזר לו...

ששה4

New member
אורן זריף זה לא הפנוזה ועוד

א. אורן זריף זה לא הפנוזה. ב. כל שיטה טובה לחלק מהאנשים ולחלק לא. ג. הפנוזה בפרט - יש לנושא הילה, חיובית או שלילית, תלוי אצל מי. אבל בראיה אמיתית זה כלי שהוא "מסגרת" והשאלה במה ממלאים אותו, וזה שונה ממטפל למטפל, כך שאין לשוות מטפל למטפל. למשל אם ממלאים את הכלי הזה בדמיון מודרך אזי צריך שהדמיון יתאים למטופל, אם הוא יתאים למטופל אזי תהיה תועלת ואם לא אז לא. דוגמה נוספת אם משתמשים בכלי זה כחלק מטיפול כולל זה יכול להועיל יותר מאשר אם זה הדבר היחיד.

shuky63

New member
אורן זריף זה ממש ממש ממש לא הפנוזה

זה מקסימום שרלטן שסוחט כסף מאנשים תמימים ונואשים. בהפנוזה יכול לטפל רק מי שרשום בפנקס המהפנטים במשרד הבריאות,וחשוב לבדוק את זה לפני שמתחילים טפול כי מי שלא מיומן בתחום הזה יכול לגרום נזק. אני לא שמעתי על הצלחות בודאי שלא לטווח ארוך בטפול בגמגום בעזרת הפנוזה.

לא שמעתי אבל שאתה מעלה את הנושא

לפי דעתי שזה עוזר אני חושבת שגימגום שזה משהו פסיכולוגי שמונע מהמילה לצאת ויש משהו בטיפול הזה.

למעלה