טיפול בהיפנוזה

younatan15

New member
טיפול בהיפנוזה

רציתי לדעת אם מישהו או מישהי עבר/ה את הטיפול בהיפנוזה ?????? האם זה כדאי האם זה משפר??? מה דעתך?????.

light blue

New member
טיפול בהיפנוזה

אני מכיר פסיכותרפיסט, שאחד הכלים בהם הוא משתמש זה היפנוזה, ודווקא עם גמגום היו לו כמה הצלחות יפות. זו כמובן לא ערובה להצלחה, אבל אם יש לך קשר טוב עם פסיכולוג, שמתמחה בין השאר בהיפנוזה, אז שווה לנסות.

shuky63

New member
לפני 19 שנים אצל דר' קליינהאוז

מרמת חן ברמת גן.למען האמת לא עשיתי את הטיפולים איתו אלא עם העוזרת שלו כי בביקור הראשון שלי הוא עצמו הציע(וזה מאד מצא חן בעיני) שאבוא לשני פגישות עם העוזרת שלו שהפגישות איתה הרבה יותר זולות כדי לראות איך אני מושפע מהפנוט.בפגישות איתה התברר שאני לא נותן להפנט אותי ולא נכנס לתרפיה עמוקה ולכן לא המשכתי בטיפול.

יש כמה סוגים של היפנוזה

אני עברתי טיפול ועדיין עובר פעם בשבועיים (בגלל הצבא) וזה משפר הרבה (אצלי בכל אופן). כמו שאמרתי יש כמה סוגים, כשאני מטופל אני לא מהופנט לגמרי מהמציאות להפך אני מודע לכל מה שקורה פשוט ההרגשה היא של שלווה ורוגע ועובדים הרבה על הביטחון.

stkachov

New member
כמה זה לא הרבה?

אפשר מחירים? האם זה במסגרת ביטוח משלים? ואיך התחלת את זה? למי פנית? תרחיב...

בין

180-90שח לטיפול, כל טיפול 45דקות בין 10-15 טיפולים בהתחלה. פניתי לקופת חולים כללית, יש להם 'סניפים' של רפואה אלטרנטיבית, כמו: שיאצו, היפנוזה, דיקור סיני, יוגה וכו.. . אתה נכנס למין ראיון אם רופאה כללית והיא ממליצה לך על טיפולים, המחיר תלוי אם אתה מבוטח של כללית, ביטוח משלים או רגיל וכו.. כמובן אם יש לך ביטוח משלים אז אתה משלם פחות.

אני יסביר לאט...../images/Emo8.gif

הטיפול הראשוני לוקח בין 10 ל 15 מפגשים, כל מפגש 45 דקות. (אגב המפגש לא קבוצתי רק אתה והרופא' ). אחרי הטיפול הראשוני ה'רופא-מהפנט' ממליץ לך על ההמשך, אם להמשיך בטיפולים או לא. כל מפגש עולה בין 90 ש"ח ל180 ש"ח, זה תלוי בכמה דברים, לדוגמא, אם יש לך ביטוח משלים בקופ"ח, אם אתה משלם כביכול על הטיפול הראשוני, יענו על ה15 טיפולים ביחד מהתחלה אז גם נראה לי יש הנחנה. ...

למעלה