טיפול אנרגטי,פיזו`

טיפול אנרגטי,פיזו`

שלום רב.. יש לי שאלה,אומנם זה בדרך וירטואלית אז אנא ענו לי בצורה כללית:במה טיפול אנרגטי עוזר למי שיש סקוליוזיס?עקמת... ואבקש שתרחיבו במעט מה זה טיפול אנרגטי,כי המליצו לי על זה. תודה,וערב טוב

rafagav

New member
עקמת נגרמת בד"כ עקב מתח שרירי חד צדי!!

וטיפולים שונים יכולים לסייע. טיפול אנרגתי - יש אלפי סוגים של טיפול כזה. העיקר הוא שימוש בכוח הריפוי שלך כדי לסייע לך. אז נכון - 99.99% מהמטפלים יטענו, שמקור הכוח אצלם..
אך - אצלך כוח הריפוי ולכן עליך לנצלו. לדעתי עליך ללמוד לשחרר את השרירים ועיסוי חשוב לזה!! ומעבר לזה - חשוב, שתלמדי לחיות נכון... למדי לשכב, לשבת ולקום נכון... ראי שלל המלצות בקישור למטה, בפרק: "דרכים להקלת העומס"

AMI-101

New member
what do you mean by energy healing

do you mean like Reiki, healing touch, acupuncture (if so, try those forums) they hope that with intervensions, your body energy, your "Chi" or "Ki" can be re-aligned, or harmonised, or rebanalced, to induce health if you mean Muscle energy technique that is a form of mobilizations that use your own muscle strength to help align bone and tissue scoliosis treatment is tricky it a LONG treatment that demands dedication and stick - to -it-ness as well as it can depend on how bad is the scoliosis, are there bony changes and the such you ask a general question you get a general answer Ami

יש מספר

טכניקות טיפול יעילות לסקוליוזיס : מתיחות, תרגול מיוחד, טכנקות ידניות. טיפול בד"כ יכלול שילוב של הדברים האלו. בכל מקרה - כפי שעמי ציין, טיפול בעקמת זה עניין ממושך שדורש השתתפות אקטיבית שלך בתרגול בבית על בסיס יום יומי. ודורש מחויבות והתמדה. אם מישהו מציע לך טיפול בו אתה לא נדרש לתרגל בצורה משמעותית - מוכרים לך לוקש, לך למקום אחר. במכוני הפיזיותרפיה בקופות ובמכונים פרטיים יש פיזיו שמתמחים בטיפול בעקמת. הם עוברים הכשרה ממושכת ודואגים להתעדכן בחידושים השונים. כדאי לגשת למישהו מהם.

למעלה