טיפול אלטרנטיבי

ש י מ ל ה

New member
טיפול אלטרנטיבי

שלום. הם מישהו ממשץץפח הפורום ניסה לקבל טיפול אלטרנטיבי לילדי ADHD אם, איזה טיפול קיבלתם? והאם עזר? בני(כרנאה) סובל מADHD. בעלי הודיעה לי שאם כן יגלו ויחליטו שהוא סובל מADHD הוא לא מוכן לשמוע על טיפול בריטלין וכל חומר כימי אחר. הוא בעד טיפול אלטרנטיבי בלבד.

zivadina

New member
טיפולים אלטרנטיביים

כולנו ניסינו אחד או שניים או חמישים טיפולים אלטרנטיביים. ההבדל בין ההורים כאן הוא רק בגובה הסכום שהם הוציאו על טיפולים אלטרנטיביים לפני שהגיעו לריטלין..... ממליצה לך לקרוא את תשובתי על טיפולים שונים, כולל סקירה קצרה של יעילותם מתוך הידוע לי.

אלטרנטיבי

אנחנו טיפלנו בכל הטיפולים האלטרנטיביים האפשריים שום דבר לא עזר, עד שלא היתה ברירה והתחלנו את הטיפול התרופתי "ריטלין" וזה הדבר שהכי הוכיח את עצמו בסופו של דבר. אני מציעה לבעלך לא להיות כ"כ אנטי כי בסופו של דבר זה מתנקם בילד כי הוא בונה לעצמו "דימוי עצמי" נמוך בגלל ההתנהגות בגלל יחס המורים אליו ואז הוא נכנס למצב לא טוב גם אנחנו מאוד התנגדנו "לריטלין" ובגלל זה ניסינו את כל הטיפולים האלטרנטיביים שעלו לנו המון המון המון כסף ובסוף פנינו לטיפול הקונבנציונלי כי פשוט עמדו לסלק את הילד מביה"ס בגלל בעיות ההתנהגות היום לאחר כ-3 שנות טיפול ב"ריטלין" אני לא מצטערת לרגע שהתחלתי עם זה.

אלטרנטיבי

התחלנו בטיפול במכון אלבאום למרות כל הפרסומות הטיפול לא עזר אבל שלמנו ים של כסף. עברנו לטיפול הומיאופתי תרופתי שכלל גם צמחי באך לא עזר עלה ים של כסף. עברנו לדיקור סיני שהבהיל את הילד מאוד עלה ים של כף לא עזר וכך משכנו בערך עד סוף כיתה ה' בסוף איימו עלינו שיעיפו את הילד מביה"ס בגלל בעיות התנהגות אז לא היה לנו מנוס אלא להתחיל בטיפול הקונבנציונלי(ריטלין) שהוכיח את עצמו מעל לכל ספק, נכון שאני לא שקטה ולא נותנת את הטיפול בכיף אבל הילד מרוצה שמח מצליח בלימודים ובחברה וטוב לו הילד עולה בשנה הבאה לכיתה ח הוא מסיים כיתה ז' בהצטיינות מה יותר טוב מזה

יש הבדל בין לא מוכן לשמוע לבין לא

מוכן לקבל. אם בן זוגך היה בטוח בצידקתו, לא הייתה לו בעיה להקשיב ולהסביר בנחת למה לדעתו זה לא בסדר לתת תרופות לבעיות ריכוז. לא להסכים אפילו להקשיב זו לא דרך לנהל חיי משפחה ואני מציע לך לפנות ליועץ נישואין. יכול להיות שתשתכנעו לא לקחת תרופות לליקויי ריכוז (מסקנה שתעציב אותי)אבל חשוב שזה יעשה בדיון בונה.

TikvaBonneh

New member
שכנוע הבעל

הבעיה של הבעלים היא שהם לא צריכים להתמודד באופן יום יומי עם הילד ועם הקשיים שלו. בגלל זה מדי פעם אני רואה כאן הודעות על בעלים שלא מסכימים לתת ריטאלין. ואף פעם לא רואה הודעות על אמהות שלא מסכימות. אצלנו זה לקח שנה מהאבחון עד שהתחלנו עם ריטאלין. שני דברים שכנעו את בעלי: 1. בקיץ נסענו לחופשה משפחתית כל המשפחה לכמה ימים והוא היה כל הזמן עם ילד הADHD שלנו. כאשר התפצלנו לפעילויות שונות כדי שהוא לא ירביץ לאחים שלו, אז אני בגבורה לקחתי את שני הילדים הקטנים להסתובב איתם והוא היה אחראי על הילד עם הADHD. אחרי שלושה ימים שבהם הוא טייל איתו כל היום, הוא היה הרבה יותר פתוח לרעיון של ריטאלין. 2. נפגשנו עם חברים שהבן שלהם לוקח ריטאלין והם הסבירו לו כמה זה הזיק לילד שלהם שהוא לא לקח עד עכשיו.

למעלה