טיפול אישי צמוד

טיפול אישי צמוד

האם קיים מאמן אישי צמוד המגיע עד הבית? ואם כן, אפשר לקבל המלצה על מאמן/ת טוב/ה באיזור המרכז? תודה

bridges

New member
בוודאי שיש

אנחנו לא נותנים המלצות, כאן בפורום. ולשאלתך, יש מאמנים אישיים שמגיעים לבית הלקוח (וגם אני עושה זאת לפעמים, אבל אני גר בגליל). השאלה היא מה הסיבה שאת מעוניינת בשירות הזה? יכול להיות שדווקא יציאה לאימון מחוץ לבית תעזור לך במטרותייך מתהליך האימון? רוב המאמנים גם יכולים לעבוד באמצעות הטלפון, סקייפ וכדומה. רובינו הוכשרנו לכך (צריך לזכור שמקורות הקואצ'ינג בארה"ב). רונן

יש לי שאלה מאד דחופה

קבעתי עם מאמן לפגישה ראשונה, הוא אמר שבבוקר הוא מקבל בבית ואחה"צ הוא נפגש עם הלקוחות בחוץ, בבית קפה למשל. האם זה מקצועי ותקין שקבע איתי בבית קפה? חשוב לי לדעת אם זה בסדר ועלי להופיע לפגישה. תודה גל

bridges

New member
אין שום דבר שהוא לא בסדר...

מי קובע מה בסדר ומה לא בסדר ומי שמו לקבוע זאת? חלק מתהליך אימון הנו להתחיל ולהסתכל על הדברים מזווית קצת שונה ובעיקר מתוך הבחירה שלך. אז מה אתה חושב? האם מבחינתך זה מתאים להיפגש בבית קפה או לא? זו האחריות שלך לקבוע האם זה מתאים לך או לא וזו האחריות שלך גם לתקשר את זה עם אותו מאמן. זהו חלק מהתהליך של אימון אישי. אם אתה רוצה לדעת מבחינה של הקוד האתי של לשכת המאמנים, אז אין שום מניעה לאמן בבית קפה ויש מאמנים שעושים זאת. אני, לדוגמא, הרבה פעמים מקיים פגישה ראשונה בבית קפה ואם ממשיכים אז בקליניקה שלי, בביתו של הלקוח או טלפונית (או שילוב). בהצלחה, רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פגישה בבית קפה

השאלה אם להפגש בבית קפה או לא תלויה בך ובמאמן. אני למשל לא אוהבת להפגש בבתי קפה, כי קשה לשלוט על הסביבה - האם יהיה שקט או רועש, העיסוק עם שתיה או אוכל מסיח, לא תמיד יש פרטיות מספקת - ולעיתים עולים תכנים מאוד אישיים, גם במפגש ראשון. יש מאמנים שאין להם סידור אחר, ומן הסתם מוצאים דרך לחיות עם המגבלות האילו, ואולי מוצאים בזה יתרונות. השאלה באמת חוזרת אליך - אתה מוטרד מזה - האם מתאים לך להפגש בבית קפה? האם הסביבה הזו נוחה לך ותאפשר לך להביא את מה שעליך להביא באופן חפשי? אם כן, מצוין, נסה את זה ותראה אם זה היה מוצלח או לא. אם לא, מחויבותך לעצמך היא לומר זאת למאמן ולמצוא סידור אחר או אם אין כזה, מאמן אחר.

למצוא מקום נוח יותר

שלום לך, אם אתה מודאג לגבי בית קפה - דאגה די לגיטימית, כמו שכתבה ענבל - ואם אתה ממש "סגור" על המאמן הזה, אפשר ליצור סביבה טובה יותר. אולי אפשר אצלך בבית שלפחות תהיה פרטיות. אפילו יש מקומות בחוץ ממש שהם שקטים כמו איזה גינה קטנה בחוץ. בתחילת דרכי כשלא היה לי מקום, עשיתי דברים כאלה. זה היה בסדר גמור. בית קפה נראה לי הכי גרוע מכל המקומות. למרות שיש אנשים שדווקא ההמולה סביבם יוצרת איזה חומת פרטיות (באופן פרדוקסלי) - תחושה שאף אחד אחר לא שומע ממש. אבל כן, אימון זה דבר אישי מאוד - חבל להגביל את יכולת הביטוי בגלל מיקום. יש יתרונות (מחיר) וחסרונות (מקום) למאמנים מתחילים

יש לי עוד הצעה

לובי של מלון. בדרך כלל יותר שקט, ויש יותר פרטיות. מזמינים קפה ואפשר לשבת בנוחות ולדבר ומלצרים לא ניגשים יותר מדי. בהצלחה.

למעלה