טיפולי IVF ו-CMV

טיפולי IVF ו-CMV

היי לכן...
אחרי הפסקה ארוכה (הריון, הפסקת הריון בשבוע 22, שאריות הריון...מה לא) אני מתה כבר לחזור לטיפולים והיום גילינו שבעלי נדבק ב-CMV.
מישהי יודעת מה המשמעות? זה דוחה את הטיפולים? כמובן בהנחה שאני לא נדבקתי כי אין לי נוגדים

טוליתי

New member
אני לא יודעת לענות לך,

אבל מקווה מאוד שאין בעיה.
ובכל מקרה, אם בדיקת CMV IGG מראה שיש לך נוגדנים (בניגוד ל-CMV IGM שמראה על הדבקה), אפשר להיות יותר שקטים מבחינת כניסה להריון.
&nbsp
ליבי איתך

a morph

New member
במקרה של הידבקות פעילה ב-CMV

ההמלצה היא המתנה של חצי שנה לפני כניסה להריון, אבל אני לא יודעת מה קורה במקרה שאת בעצם עוד לא נדבקת... לצערי, חוששת שההמלצה תהיה אותה המלצה כי סיכויי ההידבקות שלך גבוהים.

מיכל336

New member
הייתי בסרט דומה לפני חודשיים

גם אני לא חליתי בעבר, ויצאתי עם חברה לבית קפה, היא שתתה שלוק מהמשקה שלי, ואני טעמתי משלה... וגם אכלנו ביחד, פסטה וקינוח.. מפה לשם, באותו ערב עלה לה החום, לאחר יומיים - בדיקה גילתה שיש לה CMV. ואני בדיוק הייתי לפני טיפול....
חיכיתי חודש לעשות בדיקה, שיצאה שלילית, והלכתי לייעוץ אצל פרופ' יעקב אמיר, שהוא זיהומולוג בעל מומחיות בCMV, בנתיים עשיתי את הבדיקות כרגיל, וזה היה כמה ימים לפני החזרה. התוצאה היתה שלילית, אז הרופא אמר שאפשר לעשות טיפול, כי ההדבקה בעיקר מגיעה מילדים... ומיחסי מין. בנתיים אני צריכה לעשות מעקב כל חודש, לראות אם לא נדבקתי חלילה (כי יש גם תקופת דגירה).
בקיצור, אצלך זה בעל, אז סביר שנדבקת אם קיימתם יחסים, ממליצה לך לבדוק, וללכת להתייעץ עם רופא. שאגב אם את נדבקת, יש לחכות חצי שנה עד שאפשר לנסות (חברה שלי עכשיו בהמתנה הזו...).

פאשון

New member
את אמורה לבדוק IgM

ואם נדבקת לוקח לפחות שבועיים עד שרואים את זה בדם. הייתי עושה הפסקה ובודקת אם יש נוגדנים ואם עכשיו את חולה.
אם בעלך חולה, אל תתנשקו....זה ממש קשה. לי גם היה CMV בטיפולים ועשיתי הפסקה של כמה חודשים. למזלי לא רבים כי גיליתי את הז אחרי ההדבקה
ועוד דבר שחשוב שתבדקי זה אבידיטי מידה והIGM חיובי.

עדכון

מסתבר שלבעלי בכלל לא היה cmv! אמנם ה igm היה חיובי אבל אז הרופא הטיל ספק ושלח לבדיקה נוספת מדויקת יותר שיצאה שלילית.
איזה סיוט היה בלי מגע שבוע שלם.
תודה לכל העונות!

למעלה