טיפולי פריון

דולי9

New member
טיפולי פריון

שלום רב אני עומדת בפני הזרעה ראשונה לאחר ניסיונות להרות במשך שנה כולל טיפולי איקקלומין. כל הבדיקות שעשיתי תקינות כולל צילום רחם רציתי לשאול אם יש פה נשים שהרו עם אנדו' ע"י הזרעה? האם מישהי הרתה באופן ספונטאני וללא טיפולים? תודה מראש

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אבקש כי תציגי את עצמך בהתאם לתקנון הפורום. איך אובחנת כחולת אנדו'? מה דרגת האנדו'? אם יש לך אנדו' מדוע טופלת ע"י איקוקלמין שיכול גם להזיק? האם את מטופלת ע"י רופא פריון המבין באנדו'? חייבת להגיד שלאור מה שכתבת אני בספק... עד כמה שאני זוכרת בכל היסטורית הפורום לא הרתה פה אנדואית ע"י הזרעה. באופן ספונטאני היו מס' מקרים (אני בינהם), אבל מידע מפורט יותר את יכולה למצוא בטאגליינס תחת "הריונות הפורום". אם תתני יותר מידע נוכל לסייע באופן יותר ממוקד. בהצלחה

דולי9

New member
הכרות

הי ותודה על ההתיייחסות אני נמצאת פה הרבה בפורום קוראת ומזדהה עם הבנות. לא הצלחתי להגיב משום שנתקעתי בתהליך הרישום לפורום. לא תמיד אני מצליחה להיכנס לפורום תמיד מופיע לי "לא השלמת את תהליך הרישום"... די מוזר בכל אופן לאחר כריתת ציסטה התברר שיש לי אנד' זה היה ב 2004 עברתי לפרוסקופיה שכללה צריבת מוקדים רבים.מיד לאחר מכן הרופא אמר לי שאני צריכה לקחת גלולות רצוף או להיות בהריון. לקחתי גלולות חצי שנה הפסקתי התחתנתי - ניסיתי להרות אבל לא הצלחתי . עברו שנתיים ועדיין אין הריון. עברתי הרבה בדיקות וכולן תקינות.הרופא נתן לי איקלומין שני מחזורים. אבל כלום. פניתי במקביל למרכז לאנד' ליעוץ ושלחו אותי למס' בדיקות. בינהם ייעוץ לגבי המשך טיפולים.אצל דר הורוביץ. ד"ר הורביץ הציע הזרעות וכעת אני בטיפול הזרעה ראשון אצל רופא אחר. אני רוצה לדעת אם יש פה בנות שהרו ע"י הזרעה.... אני מניחה שהרופאים לא היו נותנים לי טיפול שאין לו סיכוי... בנתיים אני מזריקה גונל... בדיקות דם....אולטרסאונד....וכו'.. בדוח של הניתוח הרופא כתב אנד' קשה וגם אמר לי שהיו מלא מוקדים והידבקויות שהוסרו... אילך ניתן לדעת מה דרגת האנד' לאחר לפרוסקופיה? אשמח לשמוע תגובות עצות וכו..

ר ו מ י ה

New member
לגבי הקושי הטכני

נסי להתייעץ עם פורום "תמיכה טכנית" . לפי מה שאת כותבת נראה כי את סובלת מאנדו' בדרגה חמורה ובד"כ ההמלצה במקרים אלו היא לפנות ליפולי פריון מתקדמים (IVF). הזרעות ואף יותר מכך- איקוקלמין אינם מומלצים. לאור העובדה שאת מנסה להרות כבר שנתיים, הייתי ממליצה לך לפנות לרופא פריון, ולו להתייעצות חד פעמית. בטאגליינס ישנה רשימה של מומלצי הפורם. לגבי הזרעות כבר כתבתי- בכל קיומו של הפורום לא זכורה לי אנדואית שהצליחה להרות ע"י הזרעות, אבל זה לא אומר שאין כאלו. בהצלחה

shirani

New member
הי דולי

בחיפושי אחרי תשובה לשאלה דומה לשלך לגבי הריון מהזרעות קראתי על שתי בנות אנדו שנכנסו להריון מהזרעה עם גונל F. אצלי אישית זה לא עבד. בכל מקרה כמו שרומיה כתבה לא כדאי למשוך את השלב הזה הרבה זמן וכדאי לגשת כמה שיותר מהר לIVF. בהצלחה

דולי9

New member
תודה על המידע

הי תודה ... הרופא שלי ורופא נוסף (ממרפאת האנד' בתל השומר )המליצו לי על אותו טיפול שני נסיונות להזרעות ואם לא עובריןם ,ל ivf . אני מקווה שלא אגיע לזה... בכל אופן במקרה שכן.. אני אשמח לקבל עצות ומידע על הצפוי לי.. ממה שהבנתי מהפורום רוב הבנות נשלחו מיד ל ivf בלי הזרעות... בניגוד אלי ששני רופאים מומחים המליצו על זרעות ... מעניין למה..

למעלה