טיפולי פוריות

מצב
הנושא נעול.

abarbara

New member
טיפולי פוריות

טיפולי פוריות
שלום אני בתת 22 נשואה ועובדת זה שלוש שנים בתור מטפלת (כוח עזר) בבית אבות. אני עובדת על בסיס חוזה שנחתם כל שנה. לפני שבוע הבוסית שלי קראה לי למשרד ואמרה שהחוזה עוד מעט נגמר ושאלה אם אני רוצה לחתום לעוד שנה. כמובן שאמרתי שכן. היא אמרה שהיא שמחה שאני עובדת אצלה וכמה שכולם אומרים שאני עובדת טוב וכמה כולם מרוצים ממני ואפילו היא אמרה שתעלה לי את השכר שאני מקבלת לשעה ואז היא שואלת אותי כמה זמן את כבר נשואה ואני עונה לה שנתיים והיא שואלת מה עם ילדים ואני עונה בשיא הכנות שיש בעיות ושזה לא הולך בדרך הטבעית וכנראה ננסה טיפולי פוריות והנה ביום חמישי שלושה ימים אחרי שאמראה כמה אני עובדת טוב וכמה היא תעלה לי את המשכורת וכמה שהיא רוצה לשאני אחתום לעוד שנה פתאום קיבלתי מכתב שאומר שהיא לא מעוניינת לחתום לעוד שנה האם יש לי מה לעשות? ברור שזה בגלל שאמרתי על הבעיות פוריות מה הזכויות שלי?

פיטורי עובד במהלך טיפולי פוריות

טיפולי פוריות
שלום אני בתת 22 נשואה ועובדת זה שלוש שנים בתור מטפלת (כוח עזר) בבית אבות. אני עובדת על בסיס חוזה שנחתם כל שנה. לפני שבוע הבוסית שלי קראה לי למשרד ואמרה שהחוזה עוד מעט נגמר ושאלה אם אני רוצה לחתום לעוד שנה. כמובן שאמרתי שכן. היא אמרה שהיא שמחה שאני עובדת אצלה וכמה שכולם אומרים שאני עובדת טוב וכמה כולם מרוצים ממני ואפילו היא אמרה שתעלה לי את השכר שאני מקבלת לשעה ואז היא שואלת אותי כמה זמן את כבר נשואה ואני עונה לה שנתיים והיא שואלת מה עם ילדים ואני עונה בשיא הכנות שיש בעיות ושזה לא הולך בדרך הטבעית וכנראה ננסה טיפולי פוריות והנה ביום חמישי שלושה ימים אחרי שאמראה כמה אני עובדת טוב וכמה היא תעלה לי את המשכורת וכמה שהיא רוצה לשאני אחתום לעוד שנה פתאום קיבלתי מכתב שאומר שהיא לא מעוניינת לחתום לעוד שנה האם יש לי מה לעשות? ברור שזה בגלל שאמרתי על הבעיות פוריות מה הזכויות שלי?
פיטורי עובד במהלך טיפולי פוריות
א. הכלל קובע כי אין לפטר עובדת העוברת טיפולי פוריות לקראת הילד הראשון או השני, אלא בהיתר התמ"ת, וזאת בהנחה כי את כבר במהלך טיפולי הפוריות ואל "בדרך ל...". אם המעביד שלך יוכיח כי הפיטורים לא קשורים לטיפולי הפוריות הוא יוכל לקבל היתר ממשרד התמ"ת, בכל מקרה אחר הוא יחוייב להמשיך להעסיק אותך וא לכל הפחות לשלם לך אם נעדרת או שינית את שעות העבודה שלך בעקבות הטיפולים הנ"ל "יעזור" לך... ב. אני מציעה כי פתני למשרד התמ"ת ותצייני כי פוטרת לפי החוק. אולי אפילו שווה לעיוועץ עם עו"ד, תלוי מה עומד על הפרק ג. בכל מקרה אי חידוש חוזה כמוהו כפיטורים ותהי זכאית לקבל תשלום פ.פיטורים, בלי קשר להיותך במהלך טיפולי פוריות

מצב
הנושא נעול.
למעלה