טיפולי פוריות

טיפולי פוריות

שלום חברים זוג חברים שלנו סיפרו לנו שהתחילו לקבל זריקות הורמונליות (טיפולי פוריות), אני שאלתי אותם למה לא פנו לרפואה אלטרנטיבית והם ענו שנראה להם שהזריקות הן טיפול יותר מהיר והם כבר רוצים תינוק... לי זה עשה נורא עצוב
וגם לדעתי נראה שטיפול אלטרנטיבי יוכל יותר לאזן ולעזור להכנס להריון. מה דעתכם חברים?. והאם יש לכם סיפורים דומים?(למרות שכל מקרה לגופו)

yoelnd

New member
פוריות הפרי

היי ברור שלמשלימה יש מענה לענין הפוריות, אולם לא צוין מה הבעיה האם אצל הגבר או האישה, וגם אם היא לוקחת הורמונים עדיין יכולה להיות הבעיה אצל הגבר והאישה לוקחת בכדי להעלות סיכויים. אין ספק כי הקוונציונלי הינו מהיר יותר אך עם תופעות לוואי קשות יותר והכי טוב אם הולכים על קונציונלי אז גם לשלב עם המשלימה בכדי להפחית תופעות לוואי וליעיל את הטיפול. שיטות הטיפול הן רבות ומגוונות החל מדיקור סיני וממשיך בפרחי באך כתמיכה רגשית והומאופטיה ועוד..... רק בריאות ושיהיה בהצלחה!

danielap

New member
פרחי באך=רסקיו רמדי?

גם אני בתהליך של דיקור סיני במטרה להרות. האם רצוי לשלב את הטיפול עם רסקיו רמדי המכיל תמצית פרחי באך?, או שיש משהו שמכיל תמצית פרחי באך בריכוז גבוה יותר? (הייתי מעדיפה, שכן אני בן אדם מאוד לחוץ ומתוח)

למעלה