טיפולי לייזר

טיפולי לייזר

היי
אתמול הייתי במכון קוסמטי על מנת להתחיל טיפולי לייזר להסרת שיער. כבר הגענו לשלב של כ.אשראי ואז הרגשתי צורך לציין (ברוב טיפשותי) שאני נוטלת כדורים ושיש לי אפילפסיה. ישר היא נבהלה, קראה למנהלת ואמרו שלא אוכל לעשות אצלהם את הטיפול...לא עזר שאמרתי להם שאני מאוזנת, נוהגת, היה רק התקף אחד בחיים, שהבזקים לא משפיעים עליי...
מעבר לעובדה שהרגשתי מושפלת לספר לאנשים זרים את הסיפור שלי, היה לי קשה להבין את הבורות של אנשים לגבי אפילפסיה, לא מבינים שכל עניין לגופו, ולא על כל אחד זה משפיע....בכל אופן הלכתי הביתה ופניתי לד"ר בלאט לבדוק את העניין הוא צריך לחזור אליי... יש מישהי/ו שנתקל בזה או יודע לגבי טיפולי לייזר לחולי אפילפסיה?? אולי זה משפיע על כולם בלי קשר למה יש להם?? נשמע לי הזוי.

דובי1401

New member
כועסת על הבורות!!

הנה לך דוגמא לאנשים שאין להם קמצוץ של מושג על אפילפסיה!!! נו באמתתתת את יודעת כמה טיפולי לייזר עברתי??? כרגע אני עושה דרמו פלאש, שזה גם מכות חשמל כאלה שעושות פלאש וזה לא מזיז..... אני ממליצה לך ללכת למקום אחר ועדיף שלא תזכירי את זה ,שימי את משקפי השמש האלה ושיהיה בהצלחה!!!!

תשובה :)

אני עונה לעצמי- ד"ר בלאט ענה לי שאין שום בעיה לבצע טיפולי לייזר והוסיף לי אישור בכתב...

חייםלוי

Member
מנהל
כבר היו כמה וכמה שרשורים בנושא הזה

למרות שאין בעיה מיוחדת יש הרבה מטפלים שפוחדים ולא עושים את הטיפול.

כמהאפשר

New member
חולקת על שתיכן.

תראו, למכון וגם לכן יש אחריות על בריאותכן וכמובן גם על עצמו, במידה וחס ושלום קורה משהו.

גם אני נתקלתי בקשיים כשאר התחלתי את הטיפול והיו כמה וכמה מכונים שסרבו להעניק לי טיפול, דבר שתסכל והרתיח אותי בהתחלה.
אבל, וזה אבל גדול-
בעיניי זה דווקא מעיד על המקצועיות של אותו המכון.
כאשר מכון לא מתרשל ומסרב לקחת סיכון, דורש אישור מנוירולוג מומחה ולא סתם הבטחה מהבן אדם עצמו/רופא משפחה-
בעיניי זה דווקא אומר שאני בידיים בטוחות ואמינות.

ובתור בן אדם שהאחריות על הבריאות והחיים שלי היא באופן בלעדי בידיים שלי-
זו האחריות והחובה שלי לציין את האפילפסיה לפני שאני מתחילה טיפול.

קיבלתי אישור והתחלתי טיפול.

דובי1401

New member
בהחלט יש משהו במה שאת אומרת..

אני חושבת שהם פשוט היו יכולים להיות טיפה יותר אנושיים ולדרוש איזה אישור מרופא ולא לשלול אותה על הסף.
זה מראה על קצת בורות ואטימות מוחלטת , וזה לא הוגן....

כמהאפשר

New member
לגבי יחס, אדיבות ושירותיות- אתה צודק לגבי

כל אדם, לקוח וחברה.

פשוט יש חברות שמסרבות לעבוד עם זה ואני יכולה להבין את זה, תיאורטית.
לו הייתי המנהלת- בוודאי שהייתי מסבירה, אבל לא בטוחה שהייתי מסתכנת בפגיעה פוטנציאלית באדם ותביעה, בייחוד במצב של היום בארץ.
גם נוירולוג שנותן אישור- בסופו של דבר לא הוא יצטרך להתמודד עם ההשלכות והשם הרע של החברה, השלכות המשפט וכו'.
וזה רק הצד הפרקטי, לא הצד של באמת אפשרות הפגיעה באדם.

נסה לחשוב. לו היית פיזיותרפיסט, נניח. והיית יודע שמגיע אליך אדם עם עמוד שדרה רעוע או אדם שטיפול בו עלול להשליך על 1,2,3..-
האם היית מתלבט האם לטפל בו? האם היית מעדיף לשלוח למישהו אחר? האם היית מעדיף שלא?
בוודאי להסביר מדוע לא, לפרט וכו'.
אבל באופן אישי- עם כל הבטחון שלי בעצמי ובמקצוע שלי- ישנם אנשים שהייתי מעדיפה גם היום להתרחק מלטפל בהם.
דווקא בגלל שהיום אני כבר לא ילדה שפעם התרחקה בגלל ההבנה ש"אמרו לי לא לגעת" וחוסר נסיון(אז הייתי ממושמעת, ב"ה, ועשיתי פשוט את מה ובגלל שאמרו).
היום אני מתרחקת ובוחרת לא לטפל לעתים בגלל ההבנה למה לא, בגלל הידיעה- שזה לא נכון. לא משנה מה האדם יאמר, לא משנה כמה משכנע הוא יכול להיות או כמה הוא עלול להפגע רגשית.

למעלה