טיפולים
רציתי לשאול את דעת המומחיות כאן האם ניתן לבצע טיפולי IVF חודשיים רצוף ? אני עוברת את הטיפולים בליס והם אומרים לי לחכות חודש בין טיפול (שלא הצליח ) אחד לבא אחריו. מה אתן אומרות? שמעתי שבאסותא אין המלצה כז.
טיפולים
רציתי לשאול את דעת המומחיות כאן האם ניתן לבצע טיפולי IVF חודשיים רצוף ? אני עוברת את הטיפולים בליס והם אומרים לי לחכות חודש בין טיפול (שלא הצליח ) אחד לבא אחריו. מה אתן אומרות? שמעתי שבאסותא אין המלצה כז.
ברוב המקרים וברוב בתי החולים מקפידים על חודש אחד של הפסקה בין טיפול לטיפול. זה נותן זמן לגוף להתאושש מההרדמה ומהשאיבה וגם מהזריקות
. כבר היו דברים מעולם, ושמעתי על בנות שקיבלו פרוטוקול מיד אחרי השלילי, אין לי מושג מה היו השיקולים. מאחלת לך הצלחה בטיפול הבא, שההודעה הבאה שתפתחי פה תהייה בשורה טובה על הריון.
טיפולים
ומנסיון אישי
אני עשיתי בסבב הזה 4 מחזורים (ובאמת באסותא). שניים מהם היו רצופים אחד מיד אחרי השני והמסקנה האישית שלי: על הפנים! הגוף חלש, התגובתיות השחלית איטית וחלשה לעומת זאת התגובתיות של כל שאר תופעות הלוואי הלא רצויות הן בריבוע ובמכפלות כלומר - מעט ביציות, מעט הפריות (אצלי תמיד מופרות כולן, ובמחזור הרצוף לא הופרתה שום ביצית), אבל בוחטה של עצבים ותופעות לוואי. אני אישית לא אחזור על הטעות הזו שוב ואם הדעה שלי שווה משהו אני ממליצה לך בחום לתת לגוף ולנשמה לנוח מחזור אחד. וכמובן - בהצלחה!
טיפולים
יש לי חברה שעוברת טיפולים
ללא הפסקות , כרגע באסותא. הדבר מתאפשר בגלל הגיל שלה (41) שאז כל חודש הוא חשוב. להערכתי זו הסיבה היחידה שמאפשרת רצף של טיפולים.
יש לי חברה שעוברת טיפולים
ללא הפסקות , כרגע באסותא. הדבר מתאפשר בגלל הגיל שלה (41) שאז כל חודש הוא חשוב. להערכתי זו הסיבה היחידה שמאפשרת רצף של טיפולים.
טיפולים