טיפולים

טיפולים

שלום רב, אני עוברת טיפולי פוריות ובקרוב מתחילה סדרה חדשה של טיפולים. האם מומלץ טיפול רפלסולוגי? מה לגבי טיפול ארומוטרפי?

טיפולי פוריות

מומלץ! אפילו מומלץ מאד. אבל רק עם מישהו שיש לו ניסיון בתחום הפוריות בשמנים אתריים! כיוון שזהו נושא מאד רגיש . אני יודעת גם שרמות אבץ יכולות להשפיע על הפוריות- שווה לבדוק את הנושא. בהצלחה.

saritsh

New member
שיטות אלטרנטיביות לבעיות פוריות

אם את רוצה לנסות טיפולים אלטרנטיבים ךבעהי זו כדאי ל חחפש מטפלים כאלו שמתמחים בתחום הזה. תמיד חשוב לדעת מה הגורם לבעיה ולפי זה אפשר לנסות ולהתאים את השיטה, וגם את הטיפול הארומתרפי המתאים. אם את חיפאית יש מטפלת ברפואה ודיקור סיני מעולה שמתמחה בתחום הזה של נשים ופוריות,(נסיון של 20 שנה) עם אחוזי הצלחה גדולים, ועובדת גם בשילוב עם תמציות ושמנים בהתאם לצורך. בכל מקרה כפי שאת בטח יודעת הצד הנפשי מאוד חשוב בתהליכים שאת עוברת. אם את רוצה את הפרטים שלה, שלחי לי מסר ואשמח בהצלחה

מגוון טיפולים שמתמחים בפוריות ../images/Emo140.gif

סופשבוע נעים, אכן יש מגוון טיפולים שאפשר לטפל בפוריות, טיפול רפלקסולוגי או דיקור ואולי עוד שטחים שהכי חשוב שאת מתחברת אליהם, אך את צריכה למצוא מטפל שעובד גם על הפאן הנפשי /ריגשי בהבנת הגופנפש , מנסיון רפלקסולוגיה עוזרת בנושא פריון , אך את צריכה לוודא שמדובר ברפלקסולוג בכיר , שאפילו עבר השתלמות כלשהיא בנושא. בנושא של השמנים הארומתיים, אין טיפול לפריון , משתמשים בהם לאיזון החלק הרגשי או הנפשי בו את נמצאת - בעיקר כאשר זקוקים להרגעה , לקבלה ועוד.. בכל מיקרה זה טיפול משלים לטיפול עיקרי , הכנת הגוף להריון, ועדיף עם המלצות לתזונה נכונה על ידי המטפל שתבחרי, לפחות 4 חודשים לפני הכניסה להריון כדי שכאשר תכנסי להריון הגוף שלך יהיה מוכן לספק את כל מה שהעובר זקוק לו. בהצלחה אריאלה באהבה

jew jitso

New member
חשוב מאד לדווח לרופא

וגם להתייעץ עם רוקחים ! יש חומרים שנספגים ועלולים ליצור ראיקציה עם הטיפולים

למעלה