טיפולים

masimo

New member
טיפולים

אני רוצה לדעת על ד"ר לברן, הוא מטפל בבי"ח אסותא, אני מעוניינת לשמוע עליו חוו"ד ממישהי שהתנסתה בטיפוליו. תודה

ת ו ל ה

New member
ד"ר לברן

אני טופלתי אצלו באסותא - היו מספר פעמיים שהוא עשה לי שאיבה והחזרה והוא רופא פשוט מדהים. הוא נעים , חייכן , סבלני , נותן לך הרגשה של רוגע ושהכל בסדר . אף פעם את לא מרגישה שהוא ממהר ושאת חייבת להזדרז. יש לי חברה שנמצאת אצלו גם באופן פרטי והיא אומרת שהוא פשוט מלאך מומלץ!!!! בהצלחה

ש מ י י ם

New member
מומלץ ../images/Emo70.gifמומלץ../images/Emo70.gif

מכל הלב - רופא פשוט מדהים! אנושי, מלאך, סבלני, מלא אופטימיות ומעל הכל מקצועי בצורה מושלמת. שוב ממליצה עליו בחום רב בהצלחה

טאיה1

New member
ובאותההזדמנות-פרופ' עמי עמית

אני חושבת לעבור מפרופ' דור אליו. אשמח לקבל את הערותיכן על המקצועיות שלו, הזמינות והיחס. כמו כן, אני מבינה שהוא מטפל באיכילוב ובמדיקל. מי מהם עדיף? האם הם נחשבים לטובים? איך המעבדה בהם? והיחס? תודה על כל פרט ופרט

אמאשלהם

New member
אני לא מכירה את עמית אבל המדיקל

ממש מקסים, בודאי הרבה יותר נוח מאסותא, יותר גמישים מבחינת השעות של הבדיקות, הרבה יותר יחס אישי ומפנק.

שלי שלי1

New member
ממליצה על פרופ' עמית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התחלתי אצלו כמטופלת פרטית עוד בשלה ההזרעות, וכיום אנחנו ב IVF ומטופלים באיכילוב - במחלקה אותה הוא מנהל. זוהי מחלקה נהדרת וחמה, פרט לאיטיות של פקידת הקבלה, הכל שם בסדר. היחס סבלני מכל הצוות, מעבדה מצויינת ועמית ממשיך לטפל בנו כאילו אנחנו מטופלים פרטי שם. הוא אדם ישר, אדיב, נחמד, סבלני-תמיד מסביר את הכל ואם צריך גם 7 פעמים כל דבר. והכי חשוב הוא נותן המון אופטימיות ותחושת ביטחון. הוא איש מדהים, תמיד מחייך. אם תרצי משהו מפורט יותר, אשמח

שווערצה

New member
מצטרפת להמלצה על איכילוב

המחלקה שם נהדרת, היחס אישי, לפעמים אפילו יותר מאשר בבתי החולים הפרטיים (בהשוואה לאסותא, למשל). מצטרפת לכל דבריה של שלי...

Big Mama 1

New member
מצטרפת להמלצות על פרופ' עמית../images/Emo23.gif

ועל המחלקה בליס (איכילוב). אני מטופלת שם כשנה, ויש לי רק מילים חמות עליו ועל הצוות כולו.

למעלה