טיפולים תכופים..?

זאת שלא

New member
טיפולים תכופים..?

מה דעתכם על טיפול רפלקסולוגי יום אחרי יום? או עם רווח של יום באמצע? השאלה התעוררה לאחר שהאיש עבר טיפול שהביא איתו הקלה עצומה בכאבי הדלקת בערמונית. הוא רוצה לעבור טיפול נוסף כי מרגיש לו נכון. מה דעתכם?

avorly

New member
זאת שלא, ברוכה הבאה בצל פורומינו

אינני רואה שום דבר רע בטיפול רפלקסולוגי יום אחרי יום, או יותר מפעם בשבוע, ביחוד עם הביא לתחושב כל-כך טובה אצל המטופל. כשלמדתי שנה ראשונה עשינו סטאג' שבו כל מטופל/ת הגיע/ה פעמיים בשבוע לטיפול, והתוצאות היו מאוד טובות. אני בהחלט היתי הולכת עם תחושתו של המטופל. טיפול נעים. עדכני אותנו בהמשך.

shiri240

New member
שלום!

נכון, כמו שאורלי אמרה אין כל רע בטיפול רפלקסולוגי יום אחרי יום ואת צריכה גם ללכת לפי תחושת המטופל ואם הוא מרגיש צורך בטיפול נוסף אז למה לא, אבל בטח כפי שאת יודעת לא מומלץ לעשות טיפול אחרי שעשית לו טיפול באותו רגע, כי זה יכול לגרום לריאקציות קשות. שירי.

*g99

New member
האמת שגם חשבתי על זה,

אבל אם זה היה כך אז סביר להניח שהמטופל לא היה מבקש זאת,נכון? בכל מקרה,בסטא'ז שלי בשנה הראשונה טיפלתי במטופל שלי שלוש פעמים בשבוע ולפעמים יותר,השיפור היה מדהים..וכמובן שהוא ביקש עוד טיפולים אפילו יום יום. אז אני בדעה של אורלי,לכי עם רצון המטופל,הרגשתך שמובנת מתחושת בטן,ניסיון וידע.

למעלה