טיפולים מומלצים

eliezer10

New member
טיפולים מומלצים

אישתי בת 64 סובלת מכמה מחלות: השמנה , סוכרת מאוזנת עם תרופות ,כולסטרול מאוזן עם ליפיטר ,
טריגליצרידים לא מאוזן לאחרונה עלה הערך עד 218 ,
לחץ דם די מאוזן עם תרופות בסביבות 140. היא לוקחת קומדין וכן פרוקור ודימיטון בגלל פירפור פרוזדורים.
בכוונתה אם אפשר להפסיק בהדרגה לקחת תרופות ולעבור לטיפולים מרפואה סינית וצמחי מרפא

מה ידוע ברפואה סינית וצמחי מרפא שמוכח במחקרים שיכולים
לעזור נגד השמנה , לחץ דם ,כולסטרול, סוכרת וטריגיליצרידים?

freearth10

New member
אין טיפול מועדף

כל הטיפולים ברפואה ההוליסטית יכולים להוביל לשינוי המבוקש. תן לאישתך לבחור את המטפל המועדף עליה ולכו עם תחושת הבטן שלה.
מחקרים זה לא הצד החזק שלי, אני יכולה לספר לך סיפור על אדם שאני מלווה. אדם בן 75 עם כל הסימפטומים שציינת + גיהוקים ושיהוקים מאז החלפת המסתם לפני כשנה, שהורסים לו את החיים. הוא קיבל טיפולים בקינסיולוגיה שהעלו לו את המוטיבציה לטפל בעצמו ואת הכוח לעשות זאת. הוריד את הסוכר הפשוט ואת השומנים וחלק מהפחמימות שהוא אכל בכמויות אדירות ותוך חודשיים ירד מ107 ק"ג ל-98 ק"ג, מה שהביא איתו את היכולת לעשות פעילות גופנית יומיומית, דבר שממשיך לשפר את איכות חייו. הוא ויתר על חוסר השינה בלילה וחי היום אמנם בתוספת תרופות כמעט ללא גיהוקים ושיהוקים ועם תפקוד הרבה יותר גבוהה מזה שהיה רק לפני חודשיים.

אני בדרך כלל לא מתערבת בענייני תרופות, אבל במקרה הזה אני רוצה להסב את תשומת ליבך לקומדין. אפילו הרופאים לא ממליצים לתת אותו יותר מחצי שנה. רופא קרדיולוג ומנתח בכיר אמר לי שיש בו רעל עכברים. אני מאוד ממליצה לחזור אל הקרדיולוג ( לא רופא המשפחה שיפחד להחליף את התרופה) ולשאול האם אפשר להחליף את הקומדין בתרופה אחרת.

מאיה

ladybug4NLP

Active member
לאליעזר-ובנוסף בקשר לליפיטור

למיטב הבנתי לתרופה הזו יש המון תופעות לוואי (כולל כאבי שרירים ורגליים בעיקר) ורופאין נוטים לעבור לתרופה אחרת בשם crestor שיש בה פחות תופעות (אם כי לדעתי זו נבלה וזו טריפה).

משום מה נראה לי שאשתך שסובלת מכל כך הרבה דברים, חיה עם הרבה לחץ, גם אם לכאורה הכל בסדר, ויש לה בעל נחמד כמוך שדואג לה.
לחץ לעיתים הוא משהו פנימי ולאו דווקא משקף את האמת בחוץ והוא אבי המון המון מחלות.

אז בתור האדם המקסים שאתה - תשתדל שאשתך תהיה רגועה ככל האפשר.
יש אפשרות לשחרר לחץ ולחיות חיים רגועים יותר ושלווים יותר, וכדאי לקבל עזרה מבחוץ ומבפנים.
וכמובן כדאי שגם אתה תדאג לעצמך כדי שתוכלו להמשיך לחיות הרבה שנים טובות ביחד

ולא פחות חשוב - חס וחלילה לא להוריד תרופות לבד!
לב יש לנו רק אחד

הרבה בריאות

למעלה