טיפולים ברפלוקס

kayde

New member
טיפולים ברפלוקס

בני (תאום) בן חודשיים וחצי - נולד פג. שבוע 34.4 עם קושי נשימתי קל... לאחר כשבוע בבי ת החלו בעיות עכול. לפי התאורים שלי רופאים קבעו שזה רפלוקס.. הייתי בביקורת בפגיה - רפא המליץ עך אינפומיל רופא ילדים שלו המליץ על לוסק... לא זה ולא זה ממש עצרו את ההקאות ובכי לאחר אוכל (בכי שנראה קשור לפליטות, גרפק.. וכו' כאילו כואב לו..) עולה במשקל אז לא מדאיג את הרופאים - אבל הרבה פעמים הוא פשוט מסכן!!!! עדיין מקיא (עם לחה)... כשלוחץ להזיז פעילות מעיים האוכל עלוה לו - גלים של פליטות...הקאות... אוכל אינפומיל ורציתי לתת לו אלג'יקל ששמעתי יכול מאוד לעזור. רציתי לדעת מה עושה אלגיקל - האם מוריד חומציות או פועל גם כמסמיך. אם הוא מסמיך האם ישבעייה לקחת גם אותו וגם אינפומיל? תודה לכל מי שיכול לעזור

פליטות

ראשית מדובר כאן בפורום רפואי ,ולא כל מי שיכול לעזור עונה.... שנית, נראה לי שאכן את יכולה להיות רגועה שכן התינוק שלך עולה היטב במשקל. חלק מהתועות שאת מתארת( ולא כולן) יכולות להיותקשורות לרפלוקס .נתן להשתמש בשלב ראשון בENFAMIL AR שזוהי פורמולה היכולה להקטין פליטות. אם לא עוזרת נתן להוסיף אלגיקל קיד לאחר ארוחה הפועל כמסמיך.אין בעיה להשתמש עם אלגיקל.במידה ואי שקט ממשיך הלוסק יכול להקיטן את החומציות של הפליטה והקטין אי שקט הקשור לחומציות יתר.בהצלחה.

למעלה