טיפולים במכבי

נאוה ר

New member
לשני הנושאים

1) החוק אומר שטיפול בילד כזה צריך להינתן על ידי משרד החינוך. זה שאלה של תקציבים וכסף. 2) אני מנחשת שזה משהו היסטורי אבל גם אצלנו המלצה להידרותרפיה נותנים הפיזיותרפיסטים.

עדי 4

New member
יש מספיק מרפאות בעיסוק שעוסקות בהיד

אני מרפאה בעיסוק ועובדת בהידרותרפיה . לא ידעתי שרק פיזיוטרפיסטים יכולים להמליץ על טיפול בהידרותרפיה. אני ממליצה להורים של ילדים בגן בו אני עובדת ללכת עם הילד לטיפול בבריכה טיפולית בהידרו'.

נאוה ר

New member
על ההידרותרפיה כבר ענו לך

ואצלנו במרכז יש פיזיותרפיסטית שעברה קורס אצל ווילברגר וגם היא מעבירה את הפרוטוקולים כאשר צריך.

beezi

New member
טיפולים הידרותרפיים

שלום לכולכן, אני אמא לילד מקסים PDD בתפקוד גבוה, אשר במשך שנה מטופל בבריכה ההידרותרפית בבית איזי שפירא. הטיפולים בבריכה הועילו לו מאד מכל הבחינות. קראתי את השירשור לגבי טיפולים אלה והחזרים ולצערי גם אני חוויתי דחיה מצד קופ"ח מכבי להחזרים כספיים עבור טיפולים אלה ע"י הפיסיוטרפיסטית של המכון בתואנה שרק ילדים עם נכויות כמו שיתוק מוחין יכולים לקבל אישורים מהם. לא ויתרתי ופניתי למשרד הבריאות לפרופ' אור-נוי והוא אכן אמר שאוטיזם היא מחלה סומטיתץ מהמכתב שלו אפשר להבין שמשרד הבריאות זורק את הכדור לקופות החולים והן אליו. אנחנו באמצע לוקחים את בנינו לטיפולים וקופות החולים מסרבות לאשר את הטיפולים, כאשר מי שבפועל מסרב, הם פיסיוטרפיטים שאין להם מושג בנכויות סומטיות ובאופן שרירותי מסרבים לאשר טיפולים כאלה כאמור.

טיפולים במכבי

אמא לילד בגן טיפולי שאלה אותי האם זה נכון שילדה לא יכול לקבל טיפולים דרך הקופה בגלל שהוא מקבל טיפולים בגן.היא גם לא יכולה ללכת למרפאה בעיסוק שעובדת עם מכבי, באופן פרטי. מה החוק בעניין הזה?

למעלה