טיפוח עצמי

טיפוח עצמי ../images/Emo68.gif

טיפוח עצמי מול הזנחה ...בבית יש המון פיתויים למשל האוכל זמין יותר , העצלנות גוברת ...איך שומרים על עצמנו ...כשאין לנו חובה להיות בבגד צר וחטוב ?? נכון שזה קצת קשור באופי .., אבל משיחה עם המון חברות וחברים שלי ..המון עלו במשקל והפסיקו לשמור על עצמם שישבו בבית ... מה איתכם/ן?

טיפוח עצמי../images/Emo68.gif

צודקת, פעם באמת הייתי כזו יום אחד גיליתי שאני פשוט דבהההההה אומנם לא עשיתי דיאטה, זה עף לבד לאט לאט אבל ההרגשה היום הרבה הרבה יותר טובה מאז גם מבחינת הטיפוח אני היום יותר מטפחת את עצמי אני מקפידה על הבוקר כשאני מתעוררת ומכינה את הילדים לגן, להתלבש מסודר ולא סמרטוטיאדה כמו פעם משתדלת להתלבש יפה, לסדר את השיער (למרות האורך המעצבן שלא מסתדר כמעט אף פעם) ולהתחיל את היום בהרגשה טובה (חבל שלא חשבתי על זה בזמן)

טיפוח עצמי ...האמת

זכור לי לפני ההריון הפונדקאות האחרון שלי לא כל כך השקעתי בעצמי אבל מאז הלידה ואחרי מות אמא שלי, משהו קרה לי, פתאום הבנתי שאעני רוצה לחיות!!! רוצה להיות קלילה להספיק לעשות דברים, וכשמנה הייתי כבדה יותר, עייפה ופחות אנרגטית, אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים עשיתי דיאטה קשה והרי התוצאות אומנם לא סיימתי יש עוד 10 קילוגרמים להוריד אבל הרוב כבר מאחור.. והרי התוצאות
תמונה של קשוחה להפעם..

geni1

New member
לדעתי איך שהבנאדם...

מרגיש עם עצמו ככה הוא נראה. כשטוב לנו אנחנו רוצים לטפח את עצמנו ולהשקיע.

bimbo.

New member
ג'ני אני מסכימה איתך. ביום שלא

כל כך טוב, צריכים להתאמץ כדי לשמור על הופעה וטיפוח.

touti

New member
אני גרה בקומה 4 בלי מעלית..

זה יוצר את האיזון כנגד הפיתויים שבבית :) חוץ מזה כמו שכבר כתבו הטיפוח לא קשור לישיבה בבית...

מוצרלה

New member
טוב, אני רואה שאתן מתעקשות להמשיך

ולדבר על טיפוח, אז תראו. אני כל השנים שומרת על טיפוח נאות, ושומרת על המשקל כל הזמן, ובלי להתאמץ נראית מצוין, צריך לדעת לסתום את הפה לפעמים ולא לאכול כל דבר, במקרה אלוהים חנן אותי ביופי טבעי, אבל יש כאלה שצריכות להתאמץ קצת יותר. אז לאלה שלא ביקרו בכרטיס שלי,ולא ראו את התמונה שלי, אז הנה שוב.

מוצרלה

New member
את רואה?בלי להתאמץ, היופי בא מהטבע

חבל על כל הניתוחים שכולם עושים. חחחחחחחחחחחחחח

מוצרלה

New member
שרוני ../images/Emo124.gif האמת היא,

שהמוטו שלי בגיל זיקנה? הוא להגיע ליופי של הדוגמנית הזאת.

למעלה