טיפה

Rיקושט

New member
טיפה ../images/Emo32.gif

אם אני צריך להוכיח בכתב תביעה שאתר מסוים משתמש בחומרים שנקנו ממני (גרפיקות ותוכן), איך אני יכול להביא הוכחה בצורת מוחשית? בנוסף, אני גם רוצה להראות שאותו אתר פעיל בdomain מסוים תחת IP מסוים, איך אני יכול "להוכיח" את הדברים האלו?

0 אור 0

New member
טיפה

לא הבנתי את השאלה בדיוק: בעיקרון נראה לי שהדפסות של הדפים של האתר + הדפסות של הגדרות של רישום הדומיין. צילום מסך של כניסה דרך כתובת IP? בניחוש: אולי כדאי שתיכנס לעורך דין שהוא גם נוטריון ושיחתום לך שהוצאת את ההדפסות בנוכחותו ושהן אמיתיות?

פוֹלי

New member
שאלה...

אני מבינה ממה שכתבת שהחומרים נקנו ממך. ההגיון שלי אומר שאם מישהו קנה ממך חומרי גרפיקה ותוכן, מן הסתם הוא אמור להשתמש בהם באיזו שהיא צורה לא
חתמת איתו על מסמך כלשהוא שאומר שהוא לא מורשה להשתמש בחומרים הנ"ל

Rיקושט

New member
------->

הלקוח לא שילם, וטוען שהוא לא משתמש ב "מוצר" ואני רוצה להוכיח שהוא כן משתמש במוצר ע"י הצגה שהאתר שלו פעיל ורשום תחת הDomain והIP שלו.

H N 1

New member
תהיה קצת יותר

ספציפי... יש לו אתר בדומיין שלו? אם כן - אתה בטח שמעת על NSLOOKUP... אם לו - תהיה לך בעיה, לך על בעל הדומיין ושהוא יגן על עצמו חוצמזה - ממתי נהיית צייר ??

Rיקושט

New member
../images/Emo13.gif

ונראה לך שnslookup זו "הוכחה" ? אני לא חושב, בגלל זה אני לא מבין איך ניתן להציג את ה "מוצר" שנעשה בו שימוש גם בעוד שנה למשל (כאשר האתר לא יהיה קיים עוד - לדוגמא). הדרך היחידה שנראית לי זה צד שלישי שחותם על הצהרה שX Y X קיימים. אבל זה אני משאיר כבר לעו"ד. נ.ב העניין לא קשור אלי ישירות, אלא לחבר טוב שביקש את דעתי בעניין (הטכני).

Admini

New member
לדעתי

נוטריון צריך לחתום על פלט מחשב (NSLookup/Whois) שהוא מקורי...

למעלה