טיפה של אהבה....

בובושית

New member
טיפה של אהבה....

הדלקתי נרות קצת קטורת ושמנים הדלקתי חימום ופשטתי את הבגדים ונשכבתי על המיטה רועדת בדמעות עוצמת עיני שלא אצטרך לראות את עצמי משתקפת במסך המחשב מתענה משתנה באור המהבהב אילו רק יכולתי להיות כל הדברים שאני לא אולי יכולתי להיות כל-כך שלו יכולתי לטעום אותו בקצוות אצבעותיי כי נמאס עלי כבר הטעם של דמעותיי הוא שאל מה אני רוצה אז הנה התשובה כל מה שאני רוצה זה טיפה רק טיפה של אהבה האם היא עוד ישנה?

../images/Emo39.gifלך....../images/Emo140.gif

אהבה היא אומנם מצרך חשוב וכולנו רוצים להיות נאהבים אך לעולם אל תשתני יקרה... האהבה לא שווה את זה.... האור של המסך אינו משקף את יופייך, אלא האור הנובע מתוך תוכך... קבלי מריצה של פרחים ליום נפלא!

amueba

New member
אני לא בטוח ../images/Emo7.gif

אבל אני עדיין מחפש ומקווה

כל אחד זכאי.......

לאהוב ולהיות נאהב..... אבל, למדי קודם לאהוב את עצמך כמו שאת וכך הסביבה תלמד לאהוב אותך.

טיפה של אהבה....

אהבתי אותך פעם אך לא ידעתי מה לעשות הייתי פעם שלך אך אתה פספסת זאת אני לא הפסדתי כלום! כי כשאני אוהבת - זה מכל הלב ומה שנתת לי - היה כאב אני מרחמת עליך בעובדה שאינך יכול להתאהב אך ככה גם לא תדע מהו כאב בלב הלוואי יום יגיע ותרגיש את הכאב הכאב שאני עברתי בגללך, וישאר תמיד בלב. מדליקה

טאקילה~*

New member
../images/Emo23.gif

הארתי את עצמי לדעת נקשרנו כגורלות חוברנו באגן ובסבך כן לצל וכן לאור הארנו עצמנו לדעת שנינו כמו בתוך טבעת חלמנו את שם שנינו כמה זה נוגע עד הלב עד הכאב לראות איך ישן כל אחד על צד ולא חבוקים כאחד.

למעלה