טיפה הקשבה

eran k 12

New member
טיפה הקשבה

שלום לכם. שמי ערן , אני בן 40 , נשוי ואב לבן ובת בני 13 (תאומים כמובן). בדרך כלל אני אדם רגוע אפילו אולי רגוע מדי ויש אומרים אדיש , אבל בשבוע האחרון משהו הקפיץ אותי. במהלך שבוע אחד נהרגו בכבישים שלנו 18 בני אדם ובנימה קצת צינית .... ח"י בני אדם נהרגו. כבר היו מספרים גדולים יותר והיו שבועות שבהם קציר הדמים היה קטן מזה אבל משום מה השבוע זה תפס אותי. כולנו מכירים את הסיבות שמובילות לתאונות , אי שמירת מרחק , עקיפות לא זהירות , מהירות מופרזת , אי מתן זכות קדימה ועוד ועוד. המכנה המשותף לסיבות האלה הוא כמובן אנחנו הנהגים!!! לא הכבישים , לא המצב המכני של המכוניות .... אנחנו ולא אף אחד אחר. נכון שאפשר לבוא בטענות לשילטונות שיעשו משהו בנדון אבל אף אחד מהם לא יושב מאחורי ההגה שלך אדוני או שלך גבירתי ובטח לא מאחורי ההגה שלי. אין מישהו שיכול לעצור את הטירוף הזה בכבישים יותר טוב מאיתנו. היום החלטתי לעשות מעשה קטן .... בפעם הבאה שאת או אתה מתיישבים מאחורי ההגה ועומדים לצאת לנסיעה הבאה .... אני מבקש מכם לחשוב , לעצור שניה את הנשימה , לספור עד 10 , להחליט שעכשיו אתם נוהגים יותר רגוע , שהיום תהיו טיפה יותר אדיבים כלפי הסובבים אתכם בכביש. בדרך כלל אני כותב בפורום אחר אבל היום אני מעלה את ההודעה הזו ברוב הפורומים של תפוז ואם בדרך זו אני אצליח להגיע לכמה אנשים ולגרום להם לשנות במעט את התנהגותם בפעם הבאה בכביש אני אסתפק בכך. אתם מוזמנים להגיב פה בפורום שלכם , אתם מוזמנים לשלוח אליי מסר , אתם יכולים גם להיכנס לבלוג שלי ואפילו להתעלם .... אני רק מבקש באמת מכל הלב , בפעם הבאה שאתם מתיישבים מאחורי ההגה , אתם יודעים כבר לבד מה צריך לעשות. תודה על תשומת הלב. ערן.

בקר טוב ערן.

רק ההרוגים הקפיצו אותך?! אתה יודע, זה נכון, ההרוגים.. משאירים אחריהם חלל בנשמה. כאב שמתווסף לרזומה של הקרובים. כאב שלפעמים הורס את החיים של האוהבים השכולים. אבל הפצועים.. הפצועים משאירים גם חלל בנשמה וגם חור בגוף. גם הכאב הזה מתווסף לרזומה של הקרובים, אבל... גם לשל עצמם. עם הפציעות צריך להתמודד באופן פיזי כל הזמן, יום יום, שעה שעה. הפצועים הם המאסה העיקרית של הנפגעים. אני מצטרפת לקריאה שלך. מזמן.

softy

New member
הבעיה היא לא בנו

הבעיה היא בילדים שלנו שלא מסוגלים לספור עד עשר ולא ממש איכפת להם מה יעבור על ההורים אם הם יפצעו או יהרגו. אנחנו דווקא כבר הפנמנו את הבעיתיות של מכונת ההרג שקוראים לה כביש.

אורמור

New member
אני בעד....

לעורר ולהתעורר לזכור ולהזכר... אני גם בעד לנדנד אבל אני חוזרת ונדהמת מהאדישות של האנשים וממדיניות ה-לי זה לא יקרה. נסענו 3 חברות לבקר את ביתה של החברה הרביעית שנפגעה אנושות בתאונה מכיוון שלא נחגרה מאחור אני חוזרת...לא נ-ח-ג-ר-ה ונפגעה כל כך אנוש עד שנעצרו לה החיים... אני מביטה לצדי ונדהמת לראות שהחברה לא חגורה נשבעת לכם שכמעט ירדתי מהפסים... ממש צרחתי עליה אישה בגילי... "תגידי את זוכרת לאן אנחנו נוסעים?.." את יודעת למה הנסיכה שוכבת שלושת רבעי מתה שם??????? כן.... היא יודעת.... אבל זה לא נח להחגר מאחור.... כמעט הרבצתי לה מעניין עם ה"הלו" היה נח לה (סד הברזל מכשיר האינקויזיציה שהרכיבו לילדה למשך 3 חודשים) נו? צריך זעזוע גדול יותר?.... והאנשים <בחלקם> נותרים אדישים ושאננים הלוואי שנתעורר טוב מאד ערן תבורך על היוזמה אור

למעלה