טיפה דרום הקריה

טיפה דרום הקריה

כי הרגשתי שהחיילים עוד שניה הולכים להתחיל לתחקר אותי.. זה סתם נדמה לי.. או שפלטינום-מבקר-מילניום הם בתוך בסיס של דרום הקריה? (או שפספסתי את הכניסה הרשמית מרחוב הארבעה?)..

וסוף סוף

תפסתי את אחד השלטיה (זה שליד מפעל הפיס) בפריים אחד בצורה נורמלית. אגב, רואים שם מגדל מרובע גבוהה מכולם (בתרשים המרכזי), האם זהו הבניין הגבוה עליו דובר (מעל ל- 200 מטר)?

מתי באמת..

ווי.. באיכות כזאת אפשר לראות הכל... את המושבה שרונה המשומרת (אגב לגבי הכתבה בערוץ 2 למי שראה: אני חושב שזה דווקא 100%. במקום להשאיר שטח יקר ובמקום מרכזי בת"א נטוש ולהזניח אותו, אומנם הורסים חלק מהמבנים העתיקים, אבל הרוב לפי מה שהבנתי משמרים ומפתחים למקום שאפשר לגשת אליו בצורה מסודרת במקום שטח היסטורי מוזנח, וחלק מהשטח מפתחים לפרויקט מרשים. מאוד מוצלח לטעמי).. את פלטינום ומילניום, ובינהם המבקר (עם סימן פלוס על הגג). את השוק הסיטונאי (אני טועה?), ואת קפלן המורחב. לגבי קפלן - אני עובר שם לפחות פעם פעמיים בחודש, וזה נורא לא נוח המדרכות הצרות והכביש העמוס לנסיעה וטוב מאוד שמרחיבים. עוד דבר באילוסטרציה - ישנו גשר מעל דרך פ"ת המושקעת המתחבר לאחד מהבנינים המתוכננים, זה נראה מוצלח מאוד. למעשה עם פרויקט ההשקעה של דרך פ"ת יכול להיות שיבנו יותר מהגשר הזה והגשר של קפלן מעל דרך פ"ת, משהו שנראה לי מאוד נחמד, אני אוהב גשרים
מתוך פרויקט דרום הקריה, אילו מהבניינים חוץ ממבקר והממשלה (שלא נראה בין הגבוהים במתחם) התחילו לבנות
ועוד משהו - לגבי הקריה עצמה, חוץ ממגדל מטכל, האם ישנן עוד תוכניות לזמן הקרוב? גשר מעזריאלי?

danezeq

Member
נראה לי שעדיף לא להתייחס לאילוסטרצי

ה הזאת היא מאוד מאוד לא מדוייקת. הגובה של המגדלים לא מדוייק - לפי האילו הזאת אין פה שום מגדל מעל ל 170 מטר וגם מישהו יכול לסמן כאן את מילניום והמבקר?

kyle

New member
אני נורא אוהב את הזוית הזאת של

הבניין, היא נראית כל כך אירופאית! כל הכבוד לאדריכל/קבלן/מישהו!

kyle

New member
הם לא בתוך הבסיס...

יש שם מסעדה שאפשר להכנס מרחוב הארבעה (שמה יהיה הבר - מצווה של בן!

ועברי גם בחזרה

דרך מפעל נשר, אז צלמתי תמונה דרך המכונית הנוסעת, בגלל זה לא יצא משהו, אבל אני בכ"ז מעלה להתרשמות מהתאורת נורות הזאתי..

kyle

New member
לא כל כך רואים...../images/Emo13.gif

אבל הצילום בלילה, אז אפשר להבין...
שאר התמונות שלא הגבתי עליהן, טובות! לא נראה לי שיש לנו בפורום תמונות מהזוית הזאת...

למעלה