טיסנים מישהו יודע איפה יטיסו טיסנים???
Y YHS New member 9/2/07 #2 זה פורום טיסנאות כולם פה מטיסים טיסנים וכל אחד במקום אחר, במסלולים שונים. אז כן, יודעים היכן יטיסו טיסנים. האם תוכל למקד את השאלה?
זה פורום טיסנאות כולם פה מטיסים טיסנים וכל אחד במקום אחר, במסלולים שונים. אז כן, יודעים היכן יטיסו טיסנים. האם תוכל למקד את השאלה?
U usaboy New member 10/2/07 #5 כולנו פה מומחים- חחח מה זאת אומרת מומחה? אני יכול להבטיח לך שיש פה מומחים מספפיק גדולים בתחום. אין שאלה שתשאל ולא תקבל עליה תשובה
כולנו פה מומחים- חחח מה זאת אומרת מומחה? אני יכול להבטיח לך שיש פה מומחים מספפיק גדולים בתחום. אין שאלה שתשאל ולא תקבל עליה תשובה
Y YHS New member 10/2/07 #6 שלשום שאלת שאלה וקיבלת תשובה עם רצון לעזור. אם תתייחס למה ששאלו אותך (הנה, אני מחבר זאת יחד, למענך) יש סיכוי שתקבל תשובות יותר ממוקדות.
שלשום שאלת שאלה וקיבלת תשובה עם רצון לעזור. אם תתייחס למה ששאלו אותך (הנה, אני מחבר זאת יחד, למענך) יש סיכוי שתקבל תשובות יותר ממוקדות.
R RC Raviv New member 10/2/07 #7 כן נו אבל אני ממש צריך מישהו שמטיס טיסנים בשטח עם טיסנים! מישהו יודע ? ? ? חחח אךךךך אנשים קשים ...
S su27 New member 10/2/07 #8 טיסנאים מישהו פה אולי מכיר טיסנאים שמטיסים מטוסים במים? במוזיאון החלל שבאורלנדו יש הרבה "ספינות אוויר".
טיסנאים מישהו פה אולי מכיר טיסנאים שמטיסים מטוסים במים? במוזיאון החלל שבאורלנדו יש הרבה "ספינות אוויר".