טיסנים חשמלים !

טיסנים חשמלים !

לכל המתעניינים בטיסנים חשמלים, ממליץ מאוד להיכנס לאתר הפרטי הישראלי של פטריק (חבר במועדון החשמליים בארסוף). אתר המסביר למתחילים בתחום החשמלים את כל מה שהם צריכים לדעת (באנגלית אמנם) וכולל סקירות, תמונות... אמיר, שווה להוסיף לינק לאתר, לדעתי.

מצטרף להמלצה ../images/Emo127.gif

במיוחד אהבתי את המאמר על "כיצד להלחים" אולי סוף סוף אלמד להלחים כמו שצריך..

tzachw

New member
בקשה ליותר פרטים

היי עודד, תחום זה מאד מעניין, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן לרכוש טיסנים חשמליים וכמובן מחירים, תודה צחי

hifly

New member
טיסנים חשמליים זה חשמל באויר

כנס לדףflyhi.org.il/electric.htm target=_blank> הפירסום שלהם באתר flyhi ושם תיראה את כל המיבחר. אמיר

דוגמא ליתרון בטיסנים/דאונים חשמליים

אתמול טיילתי עם משפחתי וזוג חברים בחוף הים בחיפה. כשחברי שאל אותי מתי אפשר יהיה לבוא להטסה, נזכרתי שהדאון החשמלי שלי בבגז´ באוטו (כמעט דרך קבע) תוך 5 דקות הרכבתי את 3 חלקי הכנף לדאון, חיברתי סוללה חשמלית ואופ לאוויר !!! תפסתי איתו קצת גובה (היתה רוח מערבית) הרבצתי מספר לופים מעל המים ואופ לנחיתה. כל זאת בפחות מרבע שעה. כאשר ראיתי מכונית משטרה מתקרבת נבהלתי בהתחלה, אך נרגעתי לאחר שעצרה והשוטרים פשוט צפו בנחיתה האלגנטית של הדאון. חשמל עולה עולה!!!

hifly

New member
הי דניאל זה נהדר

חבל שאין לנו כאן חוף ים..:) אמיר

טיסנים חשמליים - כיצד להתחיל !

שלום צחי, מצטרף להמלצה על "חשמל באויר". אתה מוזמן להגיע לשטח ההטסה בארסוף בסוף השבוע ולהתרשם במו עיניך... ממליץ לקרוא את הכתבות באתר זה אודות טיסנים חשמליים וכמובן להיכנס לאתר של פטריק שמיועד במיוחד למתחילים בתחום. כשתיצבור ידע בסיסי בתחום תוכל להעלות כל שאלה בפורום או פנים אל פנים בשטח ההטסה. בהצלחה, עודד.

למעלה