טיסן f3d למנוע 90 מישהו מכיר ויכול לתת חו"ד ל-Fusion 67 inch OMP מי מיבא OMP לארץ? תודה אילן
I isbarak New member 26/5/07 #1 טיסן f3d למנוע 90 מישהו מכיר ויכול לתת חו"ד ל-Fusion 67 inch OMP מי מיבא OMP לארץ? תודה אילן
ע עידי1 New member 26/5/07 #2 לי יש את הטיסן .. עם מנוע 125 SAITO.. הטיסן הזה חיית 3D.. עושה כל מה שרק תרצה..את כל התרגילים.. ועושה אותם יפה!ובקלות!והוא מדויק ל3D. והוא מרשים באוויר. כמובן שזה גם תלוי בידים של המטיס.. מי מייבא אותו לארץ אני לא יודע מקווה שעזרתי, עידן הנה הטיסן שלי..
לי יש את הטיסן .. עם מנוע 125 SAITO.. הטיסן הזה חיית 3D.. עושה כל מה שרק תרצה..את כל התרגילים.. ועושה אותם יפה!ובקלות!והוא מדויק ל3D. והוא מרשים באוויר. כמובן שזה גם תלוי בידים של המטיס.. מי מייבא אותו לארץ אני לא יודע מקווה שעזרתי, עידן הנה הטיסן שלי..
I IgalR New member 26/5/07 #3 עכשיו כבר אין יבואן לארץ. נשארו כמה פיוזנים פה ושם בחנויות. הנה הפיוזן שלי .
E eagle701 New member 27/5/07 #4 אחלה טיסן יש לי אותו עם סאיטו 100 מבצע את כל תרגילי ה3D טיסן הקרש הטוב ביותר יחד עם הפרימוס רק חבל שהציפוי מתקלף....
אחלה טיסן יש לי אותו עם סאיטו 100 מבצע את כל תרגילי ה3D טיסן הקרש הטוב ביותר יחד עם הפרימוס רק חבל שהציפוי מתקלף....
ע עידי1 New member 27/5/07 #5 צודק.. שחכתי להזכיר ../images/Emo9.gif הציפויים לא משהו בפיוז'ן.. הם מתקלפים..צריך לעבור עליהם לפעמים. אבל חוץ מזה הוא באמת קרש אחד הטובים..
צודק.. שחכתי להזכיר ../images/Emo9.gif הציפויים לא משהו בפיוז'ן.. הם מתקלפים..צריך לעבור עליהם לפעמים. אבל חוץ מזה הוא באמת קרש אחד הטובים..