טיסן שני! שלום אני מחפש טיסן שני מישהו יכול להגיד לי איזה טיסן הכי מומלץ לטיסן שני? תודה activist
A Activist New member 21/4/02 #1 טיסן שני!../images/Emo164.gif שלום אני מחפש טיסן שני מישהו יכול להגיד לי איזה טיסן הכי מומלץ לטיסן שני? תודה activist
טיסן שני!../images/Emo164.gif שלום אני מחפש טיסן שני מישהו יכול להגיד לי איזה טיסן הכי מומלץ לטיסן שני? תודה activist
E eliad2 New member 21/4/02 #2 טיסן שני.. בטח כבר שמעתה את זה בעבר T-34 אבל ווה גם ליבדוק את ה- speed air
ד דודו זריהן New member 21/4/02 #3 ממליץ בחום את הSPEED AIR או את הסיגול 40 כנף תחתית מניסיון אישי עם שני הטיסנים האלו פרטים באתר של הובי מוטורי ובנוסף אתה יכול ליצור איתי קשר בברכה ובהצלחה בהמשך דודו
ממליץ בחום את הSPEED AIR או את הסיגול 40 כנף תחתית מניסיון אישי עם שני הטיסנים האלו פרטים באתר של הובי מוטורי ובנוסף אתה יכול ליצור איתי קשר בברכה ובהצלחה בהמשך דודו
ע ערן שיינרמן New member 22/4/02 #4 אם אתה רוצה משהו מהיר בל מהיר... קח את הסטאר פייר של הוביקו טיסן טיל בליסיטי קצת פחות יציב מהטי-34 יש לי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו
אם אתה רוצה משהו מהיר בל מהיר... קח את הסטאר פייר של הוביקו טיסן טיל בליסיטי קצת פחות יציב מהטי-34 יש לי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו