טיסן למתחיל...

amir 345

New member
טיסן למתחיל...

שלום...אני מעוניין לקנות טיסן...אבל אני לא יודיע איזה טיסן לקנות...הרבה אנשים אמרו לי לקנות טיסן "בננה" ..אבל יש כאלה שאמרו לי לקנות D3 ,אבל אני קראתי עליו והיה כתוב שהוא לא למתחילים. איזה טיסן עלי לקנות שיתאים למתחיל? תודה מראש....

SCORPI KOBI

New member
לא קשור לגיל :) רק לא בננה השאלה היותר נכונה

מה התקציב העומד לרשותך. עדיף לחסוך מעט ולרכוש טריינר עם מנוע 46 ושלט לפחות של 4 ערוצים להתחלה זו דעתי האישית :) קובי

sagife

New member
כדאי לקבל מושגים כלליים

במאמר המצורף. בהצלחה!

yyy35yyy

New member
השאלה היא לא רק איזה טיסן לקנות

נכון שעדיף טריינר בפרט אם מדובר במישהו בוגר יותר ולא ילד. אם משקיעים כסף בתחביב אז אני בעד להשקיע אותו בצורה חכמה כך שמה שתרכוש (מנוע ורדיו לדוגמא) יוכל לשמש אותך בטיסן שלב שני. אבל אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה מעוניין לבנות את הטיסן או לקנות מוכן. לטעמי, ידע בבניית טיסנים הוא חובה גם לצורך הבנה של הטיסן וכיצד הוא טס וגם לצורך תיקונים בעתיד (ויהיו...) אני מציע שתיגש לאחת מחנויות הטיסנים באיזור שאתה גר ושם תוכל לקבל סקירה מלאה של כל האופציות, סיוע בבניה של הטיסן (גם תוכל למצא כאן לא מעט מתנדבים שיהיו מוכנים לעזור) וגם בהטסה הראשונה. לדעתי חשוב גם למצא מדריך שיוכל לעזור לך בהטסות הראשונות.

amir 345

New member
טיסן למתחיל...תגובה...

שלום לכולם...הרבה שאלו מה הגיל שלי ומה התקציב שעומד לרשותי...טוב...אז כך... קודם כל אני בן 14 ,ואני חסכתי במשך הרבה זמן לטיסן.התקציב שעומד לרשותי הוא מ 2000 ש"ח עד ל 3000 ש"ח....אינני רוצה טיסן למתחילים אשר יעלה את גבול ה 1500 ש"ח...איזה סוגים של טיסנים למתחילים יש שאתם מכירים אשר לא עולים על 1500 ש"ח ואשר הכי קל ובטוח ללמוד בהם ??! תודה מראש....

ekau20

New member
טיסן חשמלי

בגלל שכולם פה "מרובעים" ומקובעים אז ההנחה שטיסן ראשון זה טריינר למנוע דלק 46 ואני אומר די! באותו מחיר או פחות תקנה טריינר חשמל(של ארבעה ערוצים)י,שיותר קל לתפעל,יותר קל לתקן והוא פחות מסוכן/רועש/מסובך ויותר קל ללמוד להטיס אותו,תלמד להטיס עם מדריך - לדעתי תצטרך פחות שעואים ותוכל מהר מאד להטיס בעצמך גם קרוב יותר לבית (פארקים ושדות פתוחים) ערן

yyy35yyy

New member
חשמלי או לא

העדפה בין חשמלי או לא היא אישית. אני מציע להגיע לאחד המנחתים בסוף השבוע ולראות גם כאלה וגם כאלה כדי שתראה האם חשמלי עושה לך את זה או לא. לגבי ה- 1500 - צריך לזכור שוב שהחלק העיקרי בהוצאה היא המנוע והרדיו שיכולים לשרת אותך נאמנה גם בטיסן הבא שלך. ההוצאה על הטיסן עצמו היא קטנה יחסית (משהו באיזור 500-600 שח לדעתי). זאת אומרת שגם אם תוציא יותר מ- 1500 (ואם אתה הולך על טריינר 46 עם רדיו ומנוע טובים אז תחרוג מהתקציב שלך) הכסף לא הולך לאיבוד והציוד ישמש אותך בטיסן הבא. לאחר שתחליט חשמלי או לא תלך לחנות הקרובה ותראה איזה טיסני שלב ראשון יש להם..

טיסן למתחיל

בחנויות הטיסנים או בשוק המשומשים ניתן לרכוש טריינר עם מנוע 46 וכן מערכת רדיו, מדריך טוב ובהצלחה בתחביב. במידה ואתה רוכש ציוד משומש,בדיקת ציוד עם מדרריך, חובה. כול השאר...במידת ההשקעה שלך. לדעתי זו ההצעה הטובה ביותר לטיסנאי מתחיל. על תרכוש טיסן חשמלי.

amir 345

New member
עוד שאלה....

אז...בואו נגיד שקניתי טריינר עם מנוע 46 ...כמה בערך זה יעלה(עם ציוד,וחלקים ריזרבים...)...? נ.ב=מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של טריינר (עם מנוע 46,כי יש הרבה סוגים של טריינרים כפי שראיתי בכל מני אתרים) אא...ותודה על התשובות הקודמות שלכם....:)

YHS

New member
באחת ההודעות הקודמות

הומלץ לך לקרוא את ה"מאמר למתחיל בתחביב". שם תהיינה תשובות לשאלות שלך, כולל מחירים. אז גם אני ממליץ לך לקרוא. הוא נכתב כדי לתת מענה ראשוני לשאלות קבועות. לאחר מכן, אין לי ספק, שחברי הפורום ישמחו להרחיב. המאמר: http://img1.tapuz.co.il/forums/39781023.doc

למעלה