טיסן חדש כחול לבן-Mini Raven

גיא ח

New member
טיסן חדש כחול לבן-Mini Raven

Zero Gravity למי שלא יודע יוצאים בליין של טיסנים חשמליים ועוד כמה הפתעות בגלל ההכירות הטובה שלי איתם , ובגלל שהמוצר תוכנן ועוצב בארץ אני אשתף אותכם בתהליך ההרכבה וההטסה בסוף תעלה לפורום סקירה מלאה האתר העולמי של זירו גרויטי www.zerogmodel.com , כרגע רק התחילו לשווק את הרייבן בעולם והתגובות עד עכשיו,היו ממש טובות בתור אחד שראה את ההפתעות הבאות שלהם אני יכול להגיד שאיכות כזאת לא קיימת ברוב הטיסנים שיצא לי לראות

גיא ח

New member
הרייבן החדש

מהמשלוח הראשון , חם מהתנור הקופסה מבחוץ, אפשר לראות את ההשקעה

גיא ח

New member
התרשמות ראשונית

אריזה צבעונית , נתונים על הטיסן, אזהרות הטיסן עטוף וארוז כמו שצריך - כבר נתנו לי רושם ראשון טוב מאוד עוד מעט אני אתחיל לפתוח ניילונים ואוסיף תמונות

ekau20

New member
המחירים יהיו בהתאם?

אולי סוף סוף יהיה אפשר לרכוש טיסן במחיר הגיוני ולא מופקע

גיא ח

New member
המחיר הוא כמו שטיסן בגודל דומה עולה בחו"ל

רק בלי מכס מע"מ ומשלוח אם שמת לב להודעות שלי יש לי את ה SEBA 30 ועכשיו קניתי את ה 50 אז סה"כ יצא זול יותר...

ekau20

New member
כמו שאומרים:מהפה שלך...

טיסנים מקבילים של hyperion,3d hobby shop,P.A עולים באזור ה 150 דולר.

גיא ח

New member
החופה מורכבת- ללא ברגים

מגנטים בלבד, חזק ונוח להחליף סוללה

גיא ח

New member
הכנף

שימו לב- בגוף הציפויים פתוחים כבר במקומות שצריך אומי נעץ שתולים מראש לכני נסע מגנטים מודבקים במפעל כבר בכנף- אום נעץ שתול מראש פינים מקארבון גם גן מודבקים כבר במפעל

גיא ח

New member
הזנב...

ה -ח שמחבר בין חצאי הגה גובה כבר קדוח מראש במקום הציפויים באזור ההדבקה כבר הוסרו מראש...

גיא ח

New member
והדובדבן שבקצפת

האבזור המצויין מה יש לנו שם? כן נסע אלומיניום צבוע בלבן- קל מאוד תושבת מנוע מחוזקת בלוח פיברגלאס, שמוכר פה לחלק מהאנשים מההורנים של טיסני קומוזיט.. 2 כונסי אויר למנוע שמשפרים את הקירור בהרבה 2 גלגלים קלים וגלגל זנב וויל פנטס הורנים מקארבון להגאים והפול פול של ההגה כיוון 2 חלרים כחולים שמתלבשים על הכן נסע בנקודת החיבור לגוף סקוצ'ים פושרודים , צירים , ברגים וכל מה שצריך להרכבת הטיסן מוט כנף איכותי וקל מקארבון.. איכות הבנייה מצויינת הציפויים מתוחים , חתוכים יפה ומדוייק הטיסן בנוי קל מאוד, ואין פאקים בעץ תושבת המנוע כבר קדוחה מראש וממורכזת לקאול

נראה איכותי ביותר...

היכן הטיסן מיוצר? ע"י מי הוא תוכנן? מה מחיר הקניה של הקיט?

SniR S

New member
טיסן מדהים תתחדש גיא

באמת טיסן ברמה גבוה גימורים טובים אין אין טיסן מעולה ו מדהים טיסן בעל סכמה מרשימה ! מומלץ לפי מה שראיתי שניר.

dinoslmn

New member
אתא לא לבד, גם אני קיבלתי את ה MINI RAVEN

ממתין למנוע ובקר. למי שלא יודע ניתן לרכוש כ combo טיסן, מנוע AXI ובקר JETI. ממחר מתחיל להרכיב. בהצלחה גיא

Ido Segev

New member
תתחדש גיא! נראה מדהים!

זכיתי להיות שותף לתיכנון ולפיתוח(ולא בגלל) אני יוכל לומר שזה אחד הטיסנים החשמליים בסידרה היותר טובים שראיתי! מחכה לראות תמונות וסרטים עידו

למעלה