טיסות!

nt2834

New member
טיסות!

למישו יש מושג מהי הטיסה הזולה ביותר מישראל להודו עם איזו חברה ומה האיכות שלה האם טיסה דרך אירופה יקרה בהרבה? מה יותר כדאי - טיסה ללה או נסיעה באוטובוס ללה (אין לי בעיה עם נסיעות בכלל) ומה ההפרשים ביניהם והאם כדאי לי להגיע לורנאסי אם אני מטיילת לבד?

shar75

New member
ניריתוש יקירתי

אחת הטיסות הזולות הקיימות היום היא טיסה עם אליטליה, טיסה שעוברת דרך רומא עם עצירה של שעתיים בלבד. הזולה הבאה אחריה היא כמובן אוזבקיסטן, עם עצירה של כ- 6 שעות בטשקנט. תעשי לך את החישוב מה עדיף. הכל מקרה, אני ביררתי על מחירים רק בכיוון אחד וזה בסביבות 435 דולר בשתי הטיסות. כמישהי שטיילה בעבר הלא רחוק בכלל את יודעת שלבד את אף פעם לא מטיילת אז ככה שאין בעיה עם ורנאסי...( חבל שלא באת איתנו בסוף שנה שעברה דווקא היה אחלא
) זהו מותק בהצלחה

נסיעה ללה

הכי מומלץ לעשות את ההלוך ללה בטיסה גם לפי הספר זה אחת הטיסות היפות ביותר בעולם.(עולה בסביבות $100) והירידה מלה בג'פ (עולה בסביבות $25) שחשובה מאוד לא פחות,לראות את הנוף דרך היבשה ויש עצירת לילה באוהלים בשטח (יומיים נסיעה עד מנאלי). איזה כייף לך טיסה נעימה.

ronyboy

New member
באיזו טיסה שלא תהיה

רק לא אירוסוויט האוקראינית. הטיסה אולי זולה אבל הקונקשנים ארוכים מאוד (8 שעות וצפונה) והיחס חרא. פשוט להמנע!!!

אחרי בירור ממש לפני כמה ימים

הטיסה הכי זולה היא של אייר אוזבקיסטן, שגם אמרו לי שהם די בסדר

nt2834

New member
לשרוני וכל מי שענה...

תודה רבה וזה דווקא נשמע סבבה בחברת אלאיטליה ונכון אני מצטערת כל כך שלא באתי איתכן שנה שעברה לורנאסי אבל אני את הלקח שלי למדתי כבר תאמיני לי וגם נכון שאת אף פעם לא לבד לא מפחיד לנסוע דרך אוזבקיסטן??? שמעתי שהנסיעה באוטובוס ללה היא דווקא אפילו יותר יפה מהטיסה ואת האמת זה גם חיסכון אחרי הכל 100 דולר זה שבועיים טוב אולי קצת פחות הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שאני צריכה לחכות עכשיו עד מאי יוני כי אני גם לומדת אבל חפיף הציפייה היא גם כייף בי לכולם....(בינתיים)

עמית22

New member
תחבורה ל- ומלאדאק

הבעייה המרכזית בנסיעה הזאת היא מחלת הגבהים, מנאלי נמצאת בגובה של 2200 מ' ולה ב- 3500 מ'. בנסיעה עולים ללילה בסרצ'ו 4900 מ' ולמחרת מטפסים לפאס של 5300 מ'. הדרך קשה לכולם ורוב האנשים חוטפים את המחלה ברמה זו או אחרת (לא נסיעה קלה). האקסית שלי חטפה את זה חזק למדי ולקח לה 3 ימים בלה להתאושש מהנסיעה הזו, חזור היא כבר עשתה בטיסה (והשאירה אותי לקחת ג'יפ למנאלי - אין עצירת לילה, נסיעה כמעט רציפה של 18 שעות). אם מרגישים טוב היזור מדהים והנסיעה גדושה בנופים מהממים. השמועה טוענת שגם הטיסה מדהימה ביופייה.

אתה צודק

לגבי מחלת גבהים שמקבלים בלה, כמובן לא כולם (אני לא קבלתי שם). ובאמת צריכים להזהר עם טסים לשם בהלוך זה בום רציני לגוף. לגבי נסיעה בג'יפ נכון, אין עצירה! באמת עדיף אוטבוס, ויש חניית לילה וזה פשוט חוויה.

shar75

New member
יפה שלי, כמה דברים....

קודם כל, מה שהיה היה, לא נורא, את עם הפנים לדרך חדשה.... חוץ מזה אני חזרתי הביתה לבד עם אוזבקיסטן, ואת אולי היחידה פה בפורום שיכולה לנחש באיזה מצב הייתי, והייתה דווקא אחלא טיסה. עוד משהו שאני יכולה להגיד לך זה שאני מקווה שאני אגיע לשם לפנייך
קחי חיבוק מותק

עמית22

New member
אל תקווי מאמי

אם היא לא תקדים בחודשיים שלושה את תגיעי לשם קודם

nt2834

New member
להקדים??? הלוואי

מה שבטוח זה שאת בטוח תגיעי לפני ולגבי אוזבקיסטאן - טוב הרגעת אותי כי אני יודעת באיזה מצב היית כי גם אני הייתי שם ובקיצור כנראה שאני ייסע ללה באוטובוס וגם אם תהיה לי מחלת גבהים - לא אכפת לי זה שווה כל רגע....(להגיע לפסגת הודו) ולגבי הדרך החדשה - יש אור בקצה המנהרה ותודה לכולם!!!!! ואם יש איזו תמונה של הנוף מלה זה יהיה נחמד צ'או בנתים

למעלה