טיסות

טיסות

שלום,

יש לי שאלה בנוגע לטיסות, בעלי מתחיל ללמוד באוגוסט בארה"ב, ואנחנו לא יודעים עם לקחת טיסה לכיוון אחד (יש לנו ויזת סטודנט F1) או שמא לקחת הלוך ושוב ולשנות את התאריך ההגעה בבוא העת?

אשמח לתגובות

תודה מראש

John the Savage

New member
תיקחו מה שיצא הכי זול

קחו בחשבון שבכרטי טיסה הלוך ושוב החזרה היא מקסימום כעבור שנה, כך שבהנחה שאתם לא מתכננים נסיעה לארץ כל שנה לפחות, סביר להניח שלא תוכלו לנצל את החזור של הכרטיס. אבל עדיין, יכול להיות שווה לכם לקחת כרטיס הלוך ושוב אפילו אם תנצלו אותו רק לכיוון אחד.

למעשה, ברוב החברות כרטיס הלוך ושוב יוצא יותר זול מאשר כרטיס לכיוון אחד. יש חברות מעטות: סוייס, טורקיש, ומספר חברות מזרח אירופאיות בהן אפשר לחסוך כסף אם קונים כרטיס לכיוון אחד, אבל בשאר החברות על הלוך ושוב תשלמו פחות מאשר על כרטיס לכיוון אחד. עוד אפשרות: להזמין כרטיס הלוך מישראל לארה"ב, עם חזרה "פקטיבית" ללונדון (אותה כמובן לא צריך לנצל). יש חברות בהן טיסה כזו תצא יותר זולה מטיסה לכיוון אחד או הלוך ושוב.

Philip Jr

New member
לקחנו הלוך ושוב

פשוט כי היה יותר זול.. וזה צריך להיות אחד השיקולים המרכזיים לא?

הניסיון שלנו...

כשעברנו אני לקחתי כיוון אחד, אשתי לקחה הלוך ושוב.
הרעיון היה לראות אם מצפון אמריקה לישראל יהיה זול יותר מאשר להפך בביקור הראשון בארץ אחרי שנה.
אכן, כפי שחשדנו, יותר זול לקנות כרטיס בצפון אמריקה לישראל, מאשר בכיוון ההפוך. לכן, אחרי שהיא ניצלה את ה'חזור' המקורי שלה, קנינו גם לה כרטיס רק בכיוון אחד.
חברות מאפשרות לדחות את ה'חזור' לישראל לעוד שנה, אחרי השנה הראשונה תמורת תשלום נוסף. לעיתים, הוא הופך את כל העסקה ללא כדאית. כדאי לבדוק ולקחת גם את זה בחשבון מראש.
אם כי לדעתי, בשורה התחתונה, כיוון אחד עדיף על הלוך ושוב.

תודה רבה

היום סגרתי טיסה הלוך ושוב, בגלל עלות הטיסה כפי שציינתם

תודה לכל העונים, עזרתם לי מאד

למעלה