טיסות לאילת

טיסות לאילת

מה הכוונה כשרשום "שים לב! הטיסה שבחרת אינה כוללת מזוודה. על כל מזוודה יש להוסיף ₪20 לאדם לכיוון."

ועוד שאלה כללית-למה כמעט כל טיסה מתעכבת אם זה בשעת העליה לטיסה או אם זה בזמן שנוחתים וממתינים לפעמים 5-10 דק' עד שפותחים את דלתות המטוס?
לא קרה לי שטסתי והטיסה הייתה בזמן. (אני טסה נראה לי פעמיים - שלוש בשנה)

T o m c o

Member
מנהל
תשובות.
א. אני לא מבין מה לא ברור.
הטיסה שהזמנת - לא כוללת עלות מזוודה, על כל מזוודה שתרצי לצרף לאדם צריך לשלם 20 ש"ח, המחיר הוא בדר"כ לפי מזוודה, כאשר אדם ללא מזוודה לא צריך לשלם זאת.
&nbsp
ב. יכולים להיות הרבה מאוד סיבות לעיכובים, מדובר על מערך גדול מאוד של ארגונים לוגיסטיים שמתבצעים במקביל.
בנחיתה ישנו עיכוב שנגרם מטעמי הבטיחות, לא יסיעו רכבים כאשר ישנו מטוס שנוסע לעבר שרוול נחיתה, הטייס לא בהכרח רואה את כל מה שמסביב למטוס ולכן יכולת הימנעות מתאונות אפשריות הינה על שאר משתמשי הדרך.
בהמראות, מערך לוגיסטי, אישורי מגדל הפיקוח ליציאה, שינויים אפשריים של הרגע האחרון, בעיות אפשריות בהכנה לקראת הטיסה. יש אינסוף אפשרויות.

אני אף פעם לא שולחת מזוודות

אלא מעלה איתי תיק גב - אז לא אצטרך לשלם לפי מה שאתה רושם?

trilliane

Well-known member
מנהל
תלוי בגודל. בד"כ יש גודל מקסימלי לכבודה שניתן להעלות למטוס

ומעליו שולחים אותה לתא המטען (ולא משנה אם זה תיק או מזוודה, משנים הממדים והמשקל). אבל אנחנו לא יודעים מה ההגדרות שלהם, וכדי שלא תהיינה בעיות כדאי לך לברר מראש את התנאים המדויקים של חברת התעופה המסוימת.

למעלה