טיסות זולות

Naughtius

New member
טיסות זולות

שלום, אני אשמח אם למישהו יש כאן טיפים בנושא. אני רוצה להגיע לניו זילנד, העניין הוא שיש לי מספיק כוכבים להגיע לבנגקוק או להונג קונג בחינם ואני מחפש טיסות זולות מהיעדים האלה לניו זילנד. בכל הדילים שמצאתי זה יוצא בערך אותו מחיר כמו לטיסה מישראל (!!!!), או הבדלים ממש קטנים. האם אני מפספס משהו? האם יש איזה מקום ממש ברור שלא חיפשתי בו טיסות זולות ואתם מכירים אותו?! מי שיכול, אני באמת אשמח לעזרה, כי הכוונה היא לטוס תוך ימים!

Amoureuse

New member
אני הגעתי לאותה מסקנה

כבר היה לי ביד שובר להונג קונג ולא היה משתלם בכלל להשתמש בו. בכלל הנקודות תמיד משתלמות כשאתה נוסע ליעד עצמו כי כל טיסת המשך יותר זולה בצרוף טיסות מאשר כשהיא לבד. שמור את הנקודות לנסיעה לתאילנד או ארה"ב...

Naughtius

New member
וואי איזה באסה...

גם לי כרגע יש שובר ביד, ואשכרה עדיף לא להשתמש בו?! לא יאומן, כבר חשבתי יהיה לי זול : /

Amoureuse

New member
לא תאמין מה עשיתי איתו בסוף

מכיוון שכבר הנפקתי אותו והיה לו פג תוקף מכיוון שהארכתי את הטיול שלי והחלטתי להוסיף אחרי נ"ז ואוז גם קצת הודו ונפאל וטיסה הונג קונג - הודו לא זולה בעצמה ונורא התגעגעתי לחברים בארץ אז חזרתי לארץ אחרי 6.5 חודשים, נפשתי פה 3 שבועות שהיו ממש נפלאים - פגשתי את כל החברים, והתמלאתי אנרגיה לצאת להודו ונפאל. זה היה קצת בזבוז של השובר כי הודו זו טיסה יותר זולה אבל זה היה כיף. ואחרי כל הסיפור, אני חושבת שאפשר למכור את השובר. מותר להחליף את השם עליו ב-50$. לקראת הקיץ מחירי הטיסות לארה"ב יהיו גבוהים, ותוכל לקבל עליו מחיר טוב.

Naughtius

New member
למכור את השובר?!

אני די בטוח שאי אפשר, זה חייב להיות קרוב משפחה מדרגה ראשונה לפחות של הבנאדם שצבר את המיילים.

Amoureuse

New member
האמת לא ניסיתי

אני זוכרת מהאתר שלהם שיש אפשרות לשינוי שם אז הנחתי שאפשר, אבל באמת זה הגיוני מצידם למנוע את זה. שווה להתקשר לשאול... מקסימום יגידו לך "למכור? מה פתאום!!!" ואולי קרוב שלך מדרגה ראשונה ישמח לטוס לניו יורק במחיר מוזל השנה וככה תרוויח לפחות חלק חזרה? בכל מקרה אם ממש אין לך מה לעשות עם השובר אז אולי בכל זאת תנצל אותו עכשיו, גם אם זה יחסוך לך נניח 400$ זה יותר טוב מלזרוק אותו לפח.

Amoureuse

New member
מהאתר שלהם בהחלט נראה שאפשר

הנה מה שכתוב:
ניתן להעביר את שובר הזכאות לכרטיס טיסה או שדרוג לכל אדם, בתנאי ששם הנוסע שיטוס עם שובר הבונוס יצוין וירשם על השובר בעת הזמנתו.
שינוי שם הנוסע על השובר יחויב בדמי טיפול של 30$ (בשקלים כולל מע"מ). מצרוף שני הסעיפים עולה הרושם שניתן להעביר את השובר למישהו אחר גם אחרי שהונפק. לא צריך לספר לאל על אם זה בכסף או לא, לא עניינם.

sela v

New member
אנו מדברים על אלעל?

חשבתי שאי אפשר להעביר כרטיסי טיסה שלהם מנקודות.

no 33

New member
בעקרון

לא רוכשים בארץ כרטיס טיסה מיעד אחר ליעד אחר כי זה יקר מאוד אבל עם תקנה בבנקוק כרטיס טיסה לניו זילנד תמצא במחיר של 600$+

no 33

New member
בעקרון

לא רוכשים בארץ כרטיס טיסה מיעד אחר ליעד אחר כי זה יקר מאוד אבל עם תקנה בבנקוק כרטיס טיסה לניו זילנד תמצא במחיר של 600$+

Naughtius

New member
אבל בדקתי...

באינטרנט בכל אופן... ולא מצאתי כרטיס מבנגקוק בפחות מ1300 דולר... ואני מדבר על טיסה החודש הזה כמובן...

Amoureuse

New member
600 להלוך חזור בשיא העונה?

נשמע לי ממש זול נכון שבבנגקוק הכל יכול להיות אבל זה עדיין לא נשמע לי הגיוני אחותי עשתה את זה לפני 3 שנים ושילמה 900$, וזה היה באפריל שזה כבר לא שיא העונה בכלל, והמחירים רק עלו מאז (בגלל הדלק ואולי מעוד סיבות)

למעלה