טיסות זולות

syair

New member
טיסות זולות

בתור תרמילאי אני יודע ששיקול אחד בטיול הוא מחיר הטיסה. אשמח לקבל את המחיר הזול ביותר אם ידוע לכם או שטסתם לכל מיני יעדים פופלארים בעולם, כלומר המחיר ועם איזו חברת תעופה המחיר הוא הזול ביותר. בטיול הארוך הראשון שלי, טסתי בחזרה מיוהנסבורג עם אולימפיק דרך אתונה, והרבה זמן קיללתי את עצמי על כך שלא טסתי ישירות לארץ (זה עלה בזמנו כ-100 דולר יותר). השירות באולימפיק היה על הפנים, וגם התרמיל שלי נעלם לנצח עם חלק גדול של המזכרות שקניתי במלאווי וזימבבוה. הסיפור הזה לא בדיוק מחזק את העובדה שכדאי בזול ביותר, אך לא מזמן אחות של חבר שלי טסה ליפן ביותר מ-50% מאשר יכלה לטוס אם הייתה טסה בחברה האוזבקית, ואפילו בלופטהנזה. סלע

ilsh

New member
לטוס דרך תאילנד זה זול

בטיולי האחרון גיליתי שאם רוצים לטוס מזרחה - כלומר לאוסטרליה או ניו זילמד או לפיליפינים.. כדאי לקנות כרטיס לתאילנד ולחפש דילים משם - אם דרך משרדי הנסיעות או דרך ה"בנקוק פוסט" - עיתון תאילנדי באנגלית שיש בו דילים לאוסטרליה ולניו זילנד (השכנות...). דוגמא לדיל: שבוע + מלון או רכב לניו זילנד ב300$.

syair

New member
אתיופיין אירליינס

אתיופיין אירליינס הודיעה ב-3/12 על הפסקת טיסותיה לישראל עד להודעה חדשה.

xsnow1979

New member
טיסה לתאילנד רק דרך ירדן

הכי זול הכי מהיר וגם השירות אחלה
אני טס איתם 4 פעמים בשנה ממש מומלץ

syair

New member
מחיר

מה המחיר עם רויאל ג´ורדניין? אני טסתי איתם ב-97 להודו, והשירות היה יוצא מן הכלל.

syair

New member
הזמנת שלא דרך הסוכן

עוד לא מצאתי את סוכן הנסיעות האולטמטיבי, ואולי זה נקודה לדיון אחר בפורום פה. אבל מצאתי בכמה אתרי חברות תעופה, דילים מיוחדים לטיסות מישראל. לעתים אפילו במחירים סופר אטרקטיבים.

syair

New member
מה השאלה בדיוק?

אתה לא מבין את הפירוש של המילה אולטימטיבי? אם כן הכוונה לסוכן טוב, ושהוא עוזר לי, ולא אני לו.

nitsansh

New member
יש טובים יותר וטובים פחות...

אני מסכים איתך שקשה למצוא סוכן טוב... המשכורות במקצוע הזה לא מי יודע מה, ובד"כ לסוכן לא משתלם להתאמץ כדי למצוא את העסקה הכי טובה בשבילך... בעיקר אם אתה דורש משהו מסובך (ובשביל חלק מהסוכנים משהו יותר מורכב מטיסה ישירה הלוך-חזור או חבילת-נופש מוכנה זה מסובך) במחיר זול... הרווח של הסוכנויות הוא לפי אחוזים ולא שווה להם להשקיע זמן ומאמץ כדי למצוא משהו זול שהרווח עליו יותר נמוך... אבל גם הסוכן הטוב ביותר לא יכול לדעת הכל על כל מקום בעולם... יש מעט אנשים שיודעים בע"פ את כל המדינות והערים החשובות בעולם, ואת כל החברות שטסות לשם... אם זה לא מופיע במערכת ההזמנות הממוחשבת, סוכן ממוצע לא ידע למצוא את זה...

syair

New member
מכרזי טיסות

לופטהנזה מציאה טיסות מישראל בשיטת המכרז. כולי תקווה שהמחירים יהיו זולים.

יותר זול מאוטובוס (כמעט)...

למי שמתעניין בטיול בטורקיה הכולל טיסות פנימיות, טורקיש איירלינס מציעה כל טיסה פנימית ב-50 דולר לטסים מהארץ או מכל מדינה אחרת לטורקיה. אפשר לקנות יותר מטיסה פנימית אחת. זה חיסכון ענק כי בפועל הטיסות עולות הרבה יותר. נסיעה מאיסטנבול לטרבזון (בצפון מזרח) באוטובוס תעלה 20-25 דולר ותיקח בערך 20 שעות כך שטיסה עדיפה בהרבה.

למעלה