טיסות/הפלגות

syair

New member
טיסות/הפלגות

עונת הקיץ מתקרבת ועימה האנשים היוצאים לחופשה. ביררתי לגבי הפלגות לאירופה, פניתי לחברה בשם רוזנפלד, שנראה לי שכיום היא היחידה המציעה הפלגות סדירות מישראל. ובכן הם מציעים הפלגות מחיפה לקפריסין וליוון על גבי אוניית מסע, שחלק קטן ממנה מוקצה לנוסעים. ומכיוון שיש רק ספינה אחת שעושה את המסלול המחיר לא כל כך זול. לקפריסין המחיר הוא 256$ הלוך ושוב כולל מיסים. שאלתי ואפשר לקחת במחיר זה גם אופניים. ליוון המחיר הרבה יותר גבוה, ולרוב הם גם מעדיפים לקחת אנשים שמעבירים מכוניות ליוון, אבל יכול להיות שאפשר להפליג עד לקפריסין ומשם לקחת מעבורת אחרת ליוון. המעבורת יוצאת פעמיים בשבוע מחיפה. בימי ב', ה' בשעה 15:00 ומקפריסין ד', שבת בשעה 14:00. טיסה עם אל על (לא בדקתי את המחיר בצ'רטר ועם סיפרוס איירויס) עולה 228$ כולל המיסים.

Eldad H

New member
סליחה, לא קראתי שרשמת הלוך ושוב...

ידוע לך אולי מה המחיר One way ליוון

draqo

New member
מחירי טיסות ליוון

היום בדקתי מחירי טיסות ליוון לחודש ימים. שאלתי לגבי חודש אוגוסט (בידיעה שזהו חודש עמוס) בכל אופן המחירים להלוך חזור לאתונה הם : איילה טורס - 250 זוזי (דולר) לא כולל מיסים איסתא - 244 זוזי (דולר) לא כולל. אם יש לכם הצעות אחרות להורדת המחיר אשמח לשמוע... אני סטודנט ואולי הדבר מקל בחלק מהחברות. בכל אופן, יותר חשוב לי למצוא חומר על טרקים ביוון אם מישהו יוכל לכוון אותי היכן אוכל למצוא רעיונות לטרקים, סיפורי דרך ואולי אפילו מפות! בתקווה לטיול נהדר זיו.

למעלה