טיסה עם תרופות

טיסה עם תרופות

מצאתי שרשור בנושא אבל מלפני כמה שנים, וכיוון שהדברים האלו תמיד מתעדכנים, רציתי לשאול אם למישהי יש ניסיון עם לטוס עם תרופות
אני צריכה לקחת אתי עט גונאל, וחוששת שזה יהיה בעייתי בגלל הקרחומים (אם כי בארץ אין בעיה להעביר נוזלים) ובגלל המחטים. למישהי יצא לטוס עם תרופה דומה? ניסיתי לבקש אישור מהרופא שנתן לי את המרשם והוא אמר שאי אפשר לטוס עם זה (נשמע לי קצת מוזר).
תודה

מישלית2

New member
לא חושבת שצריכה להיות בעיה

אני טסתי כמה פעמים עם זריקות קלקסן, אף אחד אף פעם לא שאל אותי על זה והרופא שלי תמיד נתן לי אישור. לגבי קרחומים, אני יודעת מחברות שטסו עם חלב שאוב בצידנית שגם לא הייתה בעיה.

טסתי עם הכל ....

תרופות מכל סוג...מחטים מכל גודל...ועוברים מוקפאים שמנמנים חמודים שעברו לאי השכן.
זה בשום צורה לא עניין אף אחד אבל למצען הסדר הטוב
הרופא המטפל באותו השלב הכין לי נייר באינגליש שמתאר מה יש בקופסא
לא לוותר בגלל טיפול אל שום טיול בבקשה
חו"ל שמר על שפויה.
משמיים סידרו לי הריון בחו"ל - תכלס זה לימון רציני אבל מבחינתי קצת לימונדה!
בהצלחה וטיסה טובה

Caitriona

New member
גם להבנתי לא אמורה להיות בעיה

צריך להצטייד במכתב מהרופא.
לפי מה שקראתי, המהדרין גם יצרו קשר עם חברת התעופה מבעוד מועד כדי להסדיר את העניין, אבל לא בטוחה שזה הכרחי.
ובוודאי שלא לוותר על חו"ל.
תעשי חיים

תודה לכולכן ועוד שאלה

אני לא יודעת למה הרופא המטפל אמר שאי אפשר ולא נתן לי מכתב, אבל רופאת המשפחה שלי הסכימה. בישראל אני פחות חוששת, אני מקווה שבחזור לא יעשו צרות.
אמרתן מראש בבידוק שיש לכן תרופה עם מחט, או שרק הצגתן את האישור מהרופא אם שאלו?

תרופות

טסתי עם תרופות.
היה לי פעם מכתב מרופאה (אני כתבתי באנגלית היא חתמה) פעם העתק פרוטוקול או מרשם.
נדמה לי שלא היה קרחום (מותר לאחסן בטמפרטורת חדר זמן מה חלק מהתרופות).
למיטב זכרוני אפילו לא שאלו שום דבר ולא ביקשו מסמכים.

אנדי40

New member
גם מאוד תלוי לאן את טסה.

בתור מישהי שעבדה פעם בחברת תעופה, (השנה המזוויעה בחיי) זה תלוי לאן את טסה כי יש מדינות שאליהן אי אפשר להכניס כל מיני תרופות מרשם שפה אין איתן בעיה. עצתי שתתקשרי לחברת התעופה שאיתה את טסה.

תכיני שיהיה לך מכתב באנגלית מאיזשהו רופא/ה.

בהצלחה.

תודה

בינתיים בהלוך לא הייתה בעיה, כי בישראל יחסית לא קפדנים, אני מקווה שבחזור יהיה בסדר. לא חשבתי על השאלה אם מותר להכניס את התרופה למדינה (טיפ חשוב), אבל כיוון שכבר נכנסתי זו כבר לא תהיה בעיה. ליתר בטחון לקחתי אתי באמת מכתב באנגלית מרופאה אז אני מקווה שיהיה בסדר גם בחזור, אבל בחזור פחות קריטי כי מקסימום אקנה את התרופה מחדש.

למעלה