לא התנסיתי בכך אישית, אבל מידע כללי
אם הוא יונק, מומלץ להניק אותו בהמראה ובנחיתה למניעת לחץ באוזניים. אם הוא לא יונק, אולי בקבוק או מוצץ יכולים לעשות את העבודה, בכל מקרה צריך לחשוב על זה. אני יודעת שאפשר להזמין ארוחות מיוחדות, אבל נראה לי שלא צריך לבנות על זה, ובכל מקרה לבוא מצויידים. גם במקרה הזה, אם את מניקה, יש לך יתרון גדול. ספרים ומשחקים לטיסה (כל מיני דברים קטנים) נראים לי ממש ציוד חובה. אני חושבת שחברת התעופה מספקת עריסות - כדאי להזמין מראש, אבל כדאי לברר בדיוק מה הגודל שלהן, כי אולי זה קצת קטן ולא יהיה לו נוח. קראתי איפשהו שמישהי סיפרה שהיא ובעלה הזמינו לעצמם שני מושבים עם רווח של מושב אחד ביניהם, והביאו את התינוק בסל קל של האוטו, מתוך הנחה, שהמושב הפנוי לא יאוייש, והתינוק יוכל "לשבת" ביניהם. אם הטיסה עמוסה, זה לא יעבוד. נראה לי שעדיף לקחת טיסת לילה (כלומר טיסה שיוצאת מכאן בשעות הערב המאוחרות) כדי שחלק גדול ככל האפשר מהטיסה יעבור בשינה. חוץ מזה, בטיסה כל כך ארוכה, את צריכה לקחת בחשבון שיתכן והוא (ואתם) תסבלו מג´ט לג בימים שאחרי ההגעה, ושהוא ירצה לינוק (או לאכול) בשעות לא שגרתיות, ולישון בשעות לא שגרתיות. זה מסתדר תוך שבוע בערך. טיסה נעימה.