טיסה עם תינוק שיש לו חום!

טיסה עם תינוק שיש לו חום!

היירציתי לדעת מה אתם הייתם עושים..עוד 24 שעות טסים לאנגליה..מיום חמישי בן ה11 חודשים מצונן עם נזלת ושיעול.מיום ראשון חום של 38.8 (הכי גבוה) על נובימול ונורופן.אתמול היינו אצל הרופא שבדק ואמר שאין כלום באוזניים, הגרון קצת אדום.בעיקרון אמר שהוא מקווה שיעבור לו לפני הטיסה והמקסימום אז אפשר לטוס ככה אבל הוא לא היה נראה יותר מידי מרוצה .... אמא שכל הסימנים מראים על ויראלי- שפעת. עכשיו, אמצע הלילה, 24 שעות לפני הטיסה שוב 38.8.מה הייתם עושים? מבטלים בגלל חום בלבד?!

קרמבו341

New member
אני אגיד לך מה היה מטריד אותי

תינוקות סובלים מאד מלחץ באוזניים במהלך טיסות. כשמצוננים הלחץ באוזניים הרבה יותר חזק (אני טסתי פעם מצוננת והתפתלתי מכאבים). אני הייתי חוששת שהתינוק יצרח מכאב חצי טיסה. חוץ מזה, לא הייתי רוצה להיות באמצע טיול בחו״ל במצב בו החום לא יורד ואתם חוששים שיש הסתבכות של המחלה (דלקת אוזניים, שיעול קשה, ציפצופים...).
&nbsp
עם כל הבעסה, הייתי מחכה עד לרגע האחרון ואם אין הטבה הייתי משאירה אותו בארץ אצל הסבתא או מבטלת את הטיסה. אבל אולי אני ממש מגזימה, לא יודעת....
&nbsp
מחזיקה לכם אצבעות שעד מחר המצב ישתפר ותוכלו לטוס.

איזה באסה! גם אני הייתי מחכה, ואם זה ממשיך - עם כל הצער -

משאירה אותו אצל הסבתא או משהו.
לבטל את הטיסה לא הייתי עושה...

מצטרפת למה שקרמבו כתבה

ויכולה לומר לך שלטוס עם תינוק חולה זה ק-ש-ה.
היינו ביוון והתפרצה לו שם מחלת הפה והטלפיים, היה סיוט, ובטיסת חזור כבר כמעט ולא היה לו חום
ועדיין לא הרגיש במיטבו ולא הפסיק לצרוח כל הנחיתה וההמראה (והוא כבר טס כמה פעמים בחייו ותמיד עבר חלק ובחיוך)
הייתי שוקלת שוב...

למעלה