טיסה עם סוויס

טיסה עם סוויס

שלום, יש לי טיסה עם סוויס לאוסלו (כולל עצירה בציריך)
משום מה על כל מושב שמור הם דורשים כ-30$.. קטע חדש ודי מעצבן בחישוב מהיר זה 120$ שזה כמעט חצי ממחיר הכרטיס..
מה שחבתי לעשות זה לחכות לצ'ק אין ואז לבחור לי חלון בכיף אבל טוויסט בעלילה גם הצ'ק אין אוטומטי.
השאלה שלי למעשה היא אם אחרי הצ'ק אין האוטומטי אפשר לשנות את המושב או לבטל את הצ'ק אין ולעשות אותו ידני.
בנוסף, יש לי כרטיס מעודון של מיילס אנד מור ושם בהעדפות מוגדר לי שאני מעדיף חלון, האם הצ'ק אין האטומטי של סוויס מתחשב בהעדפה הזו ?
תודה ושלום.

vg04285

New member
אני באותה הסיטואציה

ממה שהצלחתי להבין הצ'ק אין האוטומטי מתבצע 20 שעות לפני הטיסה בעוד שהאפשרות לעשות צ'ק אין נפתחת 24 שעות לפני . זה מותיר חלון זמן של 4 שעות.מקווה שזה אכן נכון...מתי הטיסה שלך?

קודם כל זה מעצבן, אבל

זה מדיניות של לופטנזה וגרורותיה, לנסות ולסחות את הלימון, וזה לא ממש מכבד אותם. אני בוחר את טיסותי מטעם העבודה בעצמי כך שאם מחיר הטיסה עולה 20 דולר בחברה שנותנת לי לבחור מראש יותר מחברה אחרת שלא לא נותנת לי לבחור מראש אז אני מעדיף אותה. לכן אל אף שלופטנזה וסוויס הם חברות מעולת אני מעדיף, כמובן אם זה מתאפשר לפי לוחות הזמנים, חברות שנותנות לי לבחור את מקום הישיבה כמו דלתא ו BA.

כן, לעשות את הצק אין בשעת השין (24 שכות לפני) זה אכן פתרון בעוד שרוב האנשים יותר אדישים ובמילא אין להם מושג במה הם טסים וזה לt מעניין אותם.
משחק הכסאות יכול להמשך גם במסירת המזוודות, גם בבורדינג וגם במטוס עצמו. תמיד שווה לשאול בנימוס אם אפשר לשנות ובמידה ואפשר יתנו לך ללא תשלום.
אם טסים משפחה אז כבר הדינמיות של הרגע האחרון יותר בעייתית וממש שווה לתעדף חברות ידידותיות לבחירת מושב.
היה נחמד לקבץ כאן למען הכלל את רשימת החברות הידידותיות והסחטניות.

השאלה היא מה קורה אם מבטלים את הצ'ק אין האוטומטי

אחרי שהוא נעשה. האם זה מבטל את הכרטיס או שאפשר לעשות צ'ק אין ידני..,.

שאר האופציות פתוחות אבל כמובן הייתי רוצה להסדיר את זה לפני שאני מגיע לשדה..

זה המחיר - 5 וחצי בבוקר - יום לפני -

מרגיז
זה המחיר שאנשים כמונו, שהטיסה היא חלק לא פחות חשוב מהיעד, משלמים.

קמתי ב7 ובחרתי מקומות

בטיסה הראשונה כבר הכל היה מלא אבל לפחות קיבלתי חלון.
בטיסה השנייה אשב בקדמת המטוס ואוכל להנות מהנוף

לא נורא עם הטיסה לא מלאה

אם הטיסה הייתה מלאה אז אי אפשר היה להחליף אלא רק בעמדת הבורדינג.
שמח שהצלחת לארגן לך מקומות ראויים ב7 בבוקר

טיסה נעימה

ארזS

New member
זה עונשם של האוהבים לישון עד מאוחר...

אני מהמשכימים בסביבות 5:00 בכל בוקר.
בעבר באחד ממקומות העבודה הייתי מתעורר ב-3:00... בררר.....

למעלה