טיסה עם מצילות

טיסה עם מצילות

למישהו יש מושג כמה צריך לשלם(אם בכלל) על לקחת את הקייס מצילות איתך במטוס? והאם זה אפשרי בכלל?
תודה

avidiamond

New member
תראה

יש כמה אופציות-
לטוס עם זה ידנית פיזית ואז תשלם משקל עודף משהו כמו 250-300שקל תלוי במשקל,
אפשר לשלוח את זה במחלקת השבירים זה מסוע נפרד מהרגיל אבל תכלס אף אחד מהעובדים בשדה לא שם על זה שזה שביר וזורקים את זה באוויר כמו מזוודה רגילה,
מלא פעמים חזרתי מטורים עם מצילות שבורות בגלל זה.
האופציה הכי טובה זה לקחת אותם פיזית עלייך ולקנות כרטיס טיסה מראש עם סעיף של משקל עודף וככה תשלם חצי ממה שבשדה התעופה.
ישאלו אותך משקל אז בהנחה שתקח קייס עם 5 מצילות זה ישקול עד 15 קילו בערך(12 קילו אם זה סאבייאן אבולושן,סתם
)

Vdrums

New member
אני לא חושב שצריך לשלם, משקל עודף זה

רק במקרה של עוד מזוודה ששולחים, זה גם מאוד תלוי בחברת תעופה וכמה הפקידה נחמדה (ואין לה כאב ראש חחחח)
בכל מקרה, עדיף לשלם ולקחת איתך ולא להאמין ל"מחלקת שבירים/עדינים" וחרטא

avidiamond

New member
אז

קייס מצילות זה כמו מזוודה גם בגודל וגם במשקל ומבחינתם למה לא לקנוס נוסע אם אפשר,
מה שכן קח פיזית ותהיה ראשון בבורדינג ככה תעלה למטוס ראשון ויהיה לך ספייס לשים את הקייס.

Vdrums

New member
נכון, אבל מי רוצה לשלם על מצילות ולשלוח אותן

למוות בידי סבלים ממורמרים?

אלא אם יש לך קייס קשיח רציני לטיסות.

תודה חבר'ה

אגב - אני עובד בנתב"ג באחת היחידות בטחון הפנימיות ואנחנו רואים ומתעסקים הרבה עם החבר'ה שמעמיסים ופורקים את הכבודה מהמטוסים ואני יכול להגיד לכם רק דבר אחד - האנשים שם עובדים קשה חבל על הזמן,וכתוצאה מכך הם לא סופרים שום מזוודה\קייס ממטר ופשוט זורקים ומפילים על ימין ועל שמאל אז תשמרו על הציוד שלכם בהתאם!(ממליץ לכם בלי קשר גם לנעול את המזוודות)

Vdrums

New member
תתייחס למצילות כמו אל גיטרות.

אפשר להעלות למטוס, תבהיר להם חד משמעית שמדובר בציוד יקר ערך כספית וסנטימנטלית ואתה לא רוצה בכלל להיכנס למצב של נזק ועמידה מולם אם יקרה משהו במיוחד שאתה צריך להשתמש בזה ביעד.
כמו שמעלים גיטרות למטוס ושמים אותן בארונות של המעילים במחלקה ראשונה או איפה שיש מקום, אפשר גם לשים את התיק מצילות.

למעלה