טיסה עם כנף אחת

טיסה עם כנף אחת

מקווה שהפעם כבר לא יהיה כאן ויכוח על היחודיות.. ואם כן, אז תעשו זאת בלעדיי... הפעם לא אשתתף בחגיגה..
http://www.youtube.com/watch?v=ZaXMrFh3n7M

Flat spin

New member
היית יכול לחסוך הרבה

אם היית מכניס קישור לשירשור הקודם באותו ענין בדיוק

gmagnezi

New member
יש גם נציג ישראלי, תומר שמו. באירוע במצדה

זה היה באירוע הערבה השנתי

נחמד

אמנם נחיתה הרבה פחות מוצלחת מידידינו האמריקאי (הנחית ללא שריטה) אבל עדיין מרשים...

יאמר לזכות תומר

שהוא שלט במטוס בצורה פנומינלית מול קהל גדול של אנשים באירוע בין לאומי - סיטואציה מלחיצה מאוד !

pylon

New member
זה שקורה שיש הרבה יועצים

לדעתי הנחיתה "הלא מוצלחת" של תומר הייתה בגלל הרבה יועצים

eyal bo

New member
יש גם מערכות אוטומטיות

כדי להציל כלי טייס שנפגעו. כרגע מיושם בטיסנים, אבל בעתיד אולי גם במטוסים מאויישים.

הבנתי שחיים בן עשור הטיס פעם כך ונחת ללא פגע.

האם למישהו יש תמונות או וידאו?

Flat spin

New member
יש לי את זה בדיסק אורגני

כלומר, ראיתי את המקרה החל מרגע החבטה בעמוד, תלישת הכנף (צד ימין) ועד נחיתת יתרת הטיסן, ללא פגע. כל זאת ראיתי במו עיני. מאז זה נשאר צרוב במוחי.

יש לך יציאת USB ?

אפרופו זיכרון פיזי, גם אצלי נצרב משהו בראש... כאשר הייתי בן 17 לערך, ועשיתי את צעדיי הראשונים בעולם הטיסנאות (לי אישית ההתחלה היתה קשה מאוד) הייתי נהנה לראות את חיים בן עשור (גיל 13-14 כנראה) מטיס בפרוייד ועושה דברים בלתי אפשריים אחד הדברים המדהימים (תזכרו, לא היו אז סימולטורי טיסנים) היה באז בנייף אדג' בגובה 1-2 מטר מעל המסלול באותו הזמן אני פינטזתי על טיסה ישרה ואופקית בגובה כזה... יש כישורים שפשוט נולדים איתם...

Flat spin

New member
זה היה כשהוא עוד היה בשלב לימוד ההטסה

כשכבר השתלם והגיע ליכולות מרשימות, גובה ההטסה ב'נייף' מעל המסלול היה משהו בין 10 ל-11 ס"מ
בטח יש מישהו ביניכם החושב שהגזמתי, יכול להיות. אולי באמת המרווח למסלול היה מעט פחות

למעלה