טיסה מיותרת

eli3443

New member
טיסה מיותרת

בדריפטר עם כנפים אדומות ועליהן פסים צהובים היום בתשע בשרון,מתחת לגובה תובלה ובנתיב מעגלי.מי שלא טס (ואולי גם מי שכן טס)לא מעונין ברעשים וסיכונים חורגים משמים.
נקווה שלא יחזור על עצמו.
תודה מראש

רמי בר1

New member
אתה צודק. רק להבהרה,דריפטר עם כנפיים אדומות

ועליהן פסים צהובים הוא אז'מ ,ואסור לו לטוס בגובה נתיבי תובלה. הוא חייב לטוס מתחת לנתיבי תובלה, אפילו הרבה מתחת.
בשבתות וחגים מותר לאז'מ לטוס בגובה של 500 רגל מעל פני השטח, וזה בונוס, כי בימי חול הגובה שהוא צריך לטוס הוא 200 רגל מעל פני השטח.
בנוסף, איזור השרון הוא בועת טיסה, וככזו אין בה נתיבים, אלא היא אזור תחום גיאוגרפי.
טייסי האז'מ מודעים לרעש ולשבת, ומאד משתדלים שלא לטוס מעל ישובים(מה שגם אסור), אבל קורה לפעמים שמישהו מסיבותיו הוא חורג ממה שצריך.
אני מניח שמי מהם שקורא כאן, יקח את דבריך לתשומת ליבו.

לידיעתך, אסור לי לטוס בדריפטר

ב"גובה תובלה" עם הפסים הצהובים ובלעדיהן.

eli3443

New member
גובה תובלה נראה שהיה מתקשה אבל פחות מ 200 רגל

מעל מרכז יישוב יכול להחשב כנסיון הריגה ברשלנות,למרות שהצבע פוטוגני.

eli3443

New member
אני מצליח להבחין בין אדום לצהוב רק בפחות

מ 200 רגל.

אתה סתם מטעה

אני מוכן לעבור מכונת אמת שלא טסתי ובעיקר לא בגובה שאתה מציין.

ההבדל בינך לביני

שאתה עושה הערכת גובה, ואני מקריא נתון מתוך מד הגובה האלקטרוני.
ההבדל הוא שאתה מעליל עלי ואני כלל לא. וגם איני יודע מי אתה.
ההבדל הוא, שגם בבקרה יש הקלטה של המוד S של הטרנספונדר של המטוס כולל אות הקריאה שלו. ולך יש רק הערכה , מוטעית בשלב זה.

eli3443

New member
בשלב זה תשמור את הראיות

בשלב הבא תטוס רחוק וגבוה יותר

תרגע

צחקתי איתך.
ממילא אין לי דריפטר, ואני לא פסיכי לטוס על צינור עם כנפיים מפלסטיק.
ולרמי בר, לא להעלב, אני יודע שזה יותר מסתם צינור.

רמי בר1

New member
זה לא סתם צינור.זה צינור עם אחלה ביצועים.

והכנפיים לא מפלסטיק אלא שלד אלומיניום, עם דיאגונלים פנימיים מכבלי נירוסטה, וכיסוי דקרון עם שתי שכבות לכה, לאטימה מוחלטת, ולמניעת השפעות השמש על הבד.
זה כמעט המטוס היחיד שיכול לקבל תלונות על טיסה בגובה מאד נמוך, גם כשהכנפיים שלו לא באדום עם פסים צהובים.

ידעתי שמישהו כאן יעלב

אצלי דקרון זה פוליאסטר סוג של פלסטיק, שבצורתו הסינטטית (חושב שיש גם טבעי) עשוי מנפט.

talben

New member
אזהרה ליאיר

יאיר, אם תמשיך ללכלך על הדריפטר, אני אדבר עם המכונאים של המטוס שלך שינפחו את שעות העבודה..

למעלה