טיסה לתאילנד

חחבצלת

New member
טיסה לתאילנד

בת 24 רציתי לשאול דרך איפה הכי כדאי להזמין כרטיסי טיסה לתאילנד עד שלושה חודשים בדצמבר מה הכי כדאי וזול?

sela v

New member
הכי זול?

יש כמה אופציות של טיסות לא ישירות, שהן אמורות להיות הזולות ביותר לתאילנד. תבררי עם רויאל ג'ורדנין, אוזבקיסטן איירלינס, אתיופיין איירלינס, ואם אני לא טועה גם החברה האוקראינית טסה במחירים לא יקרים לתאילנד. מחיר זול, הוא מחיר של 650-700 דולר, אבל צריך לברר את זה במשרד נסיעות או באתרים שמוכרים כרטיסי טיסה ברשת.

YAIR251

New member
אוזבקיטסטן אירליינס בכלל לא רעים

אני אישית נסעתי איתם וחוץ מהמתנה של 4 שעות באיזה טרמינל ללא אופציה לצאת השירות והטיסה היו מצויינים. על אתיופיאן לא שמעתי דברים טובים ועל רויאל גורדניאן במצב של היום לא הייתי מסתכן. חוץ מזה נדמה לי שהמטוס נוחת לתדלק בדוחה שבנסיכויות אז........לשיקולך! בהצלחה

Eldad H

New member
לגבי דוחה אין בעיה

קטאר בקשרים דיפלומטיים עם ישראל ואפשר להוציא לשם וויזה על דרכון ישראלי.

YAIR251

New member
וואלה? בכל אופן לטוס

לעמאן ולהיות על המטוס הזה, כשרק ישמעו שמדברים עברית זה לא מחזה הכי מלבב לדעתי בזמנים האלו.

Eldad H

New member
מנסיון, לא כל הערבים שונאים אותנו

אנחנו נוטים לחשוב ככה בגלל שאנחנו מכירים את הסיטואציה בשטחים, אבל אני נפגשתי עם לא מעט ערבים שממש לא אכפת להם מהסכסוך ביננו לפלשתינאים. כמו-כן, עבדתי באוסטרליה עם מישהו שהוא פליט משלטונו של סדאם חוסיין בעיראק שהוא מעריץ גדול של ישראל.

Sheda

New member
אני טסה עם אל על ב - 24.9

בטיסה ישירה במחיר טוב של איסתא, 750$. כדאי אולי לברר איתם, ולו רק בגלל שזו טיסה מעולה, יוצאים מפה בלילה ונוחתים שם בצהריים.

למעלה