טיסה לתאילנד

Barashi310

New member
טיסה לתאילנד

שלום

נכנסתי בחודש אוגוסט לקבע ראשוני.
קניתי כרטיס טיסה לתאילנד לתאריך 31/12 לתקופה של חודש וחצי(אבל אני כנראה אקצר לחודש בגלל הבעיות עם הצבא).

יש לי 6 ימים חופשה, ושנה הבאה אני אמור לקבל עוד 9, לפי בירורים שעשיתי רק 3 עוברים לשנה הבאה ככה שיש לי רק 12 ימי חופשה.
דיברתי עם השלישות והבנתי שיש 2 אפשרויות לעשות את הטיול הזה לתקופה הזו(חודש-חודש וחצי).

1.מינוס ימי חופשה - באישור אל"מ, כאשר על כל יום חופשה לוקחים לי בסוף שנה כסף, על כל יום לפי ערך יום עבודה.
השלישות לא רוצים להגיש את זה בכלל, בגלל זה קבעתי ראיון מח"ט לשבוע הבא שהוא כמובן יכול לאשר את זה.
רציתי לקבל מידע על הנושא הזה למי שמבין - לקראת הראיון.

2.חל"ת - בתחילה אמרו לי בשלישות שאפשר לנסות, אחרי זה הם פשוט ירדו מזה(כנראה אין להם כוח להתעסק עם זה), אם אפשר גם לקבל יותר מידע על חל"ת.

אני פשוט חייב את החופשה הזו, ואין סיכוי שאני מוותר על זה גם במחיר של נפקד חו"ל, זה גרם לי להתחרט על הקבע אבל אני פוחד שלא ישחררו אותי עכשיו, ואם אני אבקש להשתחרר אני יודע שדווקא לא יאשרו לי לטוס גם לשבועיים וחצי.

היי

פתרון 1 אינו ריאלי. זה קורה כשאנשים נכנסים למינוס ומקזזים להם אבל זה רק בעקבות טעויות מפקדים, שלישות וכו'. לא משהו מתוכנן.

פתרון 2- חל"ת - הוא הפתרון שנועד למקרים כדוגמת אלו, הוא מאוד פשוט- אתה חותם על טופס אחד והשלישות מזינה את זה ביחידה (או מול קצין הסגל הממונה) - עניין של שתי דקות במחשב. באישור אל"מ.

אם לשלישות שלך "אין כוח להתעסק עם זה" ... יש להם מפקד.

GVBlack

New member
תוספת חשובה

אם החופשה מתחילה בפועל ב-31/12 - אתה יכול לנצל את כל ימי החופשה של 2013.
ברגע שחופשה מתחילה לפני סוף השנה ונמשכת ברצף לתוך השנה הבאה - מבחינת השלישות זו חופשה שנרשמת על חשבון 2013 ולא השנה הבאה.

לכן, 9+6=15 ימים (3 שבועות), ורק אחריהם תחתום חל"ת כמה שתצטרך.

Barashi310

New member
תודה רבה על התגובות - שאלה נוספת

רשמת שחל"ת מצריך אישור אל"מ, האם זה האישור היחידי שצריך ?
אני משרת בחטיבה והמח"ט הוא אל"מ, אישור שלו זה מספיק ? או צריך אישור של איזה אל"מ מחוץ ליחידה ?

למעלה